Hillerød
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 25. marts 2018

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 25. marts 2018

DR1

00:15  

The River Wild
The River Wild Gail tager sin mand og søn med på rafting-ferie på en flod, som hun kender fra sin tid som rafting-guide. Men Gails familie er ikke de eneste, der er på farten i det øde bjergområde. Wade og Terry er på flugt fra politiet efter et blodigt bankrøveri. De bemægtiger sig båden og tvinger Gail til at sejle ned af den allerfarligste del af den brusende flod. Nu må hun bruge alle sine evner som flodpilot for at holde sig selv og sin familie i live. Gail: Meryl Streep. Tom: David Strathairn. Wade: Kevin Bacon. Instruktion: Curtis Hanson.

03:00  

Kriminalkommissær Barnaby (97)
Kriminalkommissær Barnaby (97) "Middelalderlige mord". En kvinde med en maske for ansigtet findes død i en flod. Det bliver starten på en makaber sag for det nye makkerpar Barnaby og Nelson. Snart afslører et restaureringsarbejde i en nærliggende kirke nemlig et kalkmaleri, der forestiller en druknende kvinde med maske. Og det bliver ikke det sidste mord, der tilsyneladende er inspireret af de uhyggelige middelaldermalerier. John Barnaby: Neil Dudgeon. Charlie Nelson: Gwilym Lee. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Alex Pillai.

04:30  

Kender Du Typen? 2015 (1)
Kender Du Typen? 2015 (1) Hvilken type er det, der har 30 jakker i brug - og som gerne sætter tænderne i en mikroovnsburger fra supermarkedet? Flemming Møldrup debuterer som programmets nye livsstilsekspert og tager sammen med den garvede Anne Glad på opdagelse i en kendt danskers villa i Rungsted. Vært: Mads Steffensen

05:35  

DR-Friland: Skrot-design (1:2)
DR-Friland: Skrot-design (1:2) Nu skal vi have lavet et "hjemmekontor" til Frilandsredaktionen. Designer Gitte Nissen Schelde og håndværker Knud Andersson er sat på opgaven: Lav skriveborde, reol, mødebord, soveplads og lamper af skrot. Gitte har tidligere arbejdet med skrot til Frilandshusets køkken: en vasketromle og en strikkemaskine blev til køkkenvasken... Hvad kan det ikke blive til denne gang? Tilrettelæggelse: Michael Nørgaard Sendt første gang 08.04.04

06:05  

Kyst til kyst - Det sydfynske øhav (8:8)
Kyst til kyst - Det sydfynske øhav (8:8) Sidste afsnit i denne omgang af ny dansk programserie om eventyr, hemmeligheder og glemte historier langs de danske kyster. Hver episode viser Danmark til lands, til vands og i luften, som det aldrig er set før på dansk tv. Biolog Anders Drud opklarer, hvad der egentligt skete i hans barndomsegn på Langeland, da 1500 krigsfanger strandede ved Tranekær på befrielsesnatten i 1945, og hvordan der stadig er spor efter en af Danmarkshistoriens største stormfloder. Historiker Ulrik Langen smager på et lettisk lægemiddel, der i dag er Ærøs nationaldrik og afslører, at Langelandsfortet spillede en ukendt men afgørende rolle under Cuba-krisen i 1962. Botaniker Flemming Rune besøger 'Oehlenschlägers Bøg', der inspirerede til nationalsangen, og biolog Line Friis Frederiksen smager på is med tangsmag. Sendt første gang 01.08.11

07:05  

Naturens små mirakler (1:5)
Naturens små mirakler (1:5) Overalt i verden findes der mennesker, der brænder for at redde nogle af verdens mest truede dyr, og zoologen Martin Hughes-Games besøger nogle af dem. I Chengdu i det centrale Kina har kæmpepandaerne svært ved at formere sig, og var derfor tæt på at uddø. Men nu har biologerne her udviklet en banebrydende teknik til at avle pandaunger. I Whipsnade zoo uden for London er det indiske næsehorn Behan, højgravid. 70 procent af bestanden bor i én park i Indien, og hvis der skulle udbryde sygdom der, kan Behans unge være med til at redde bestanden.

07:55  

Naturens små mirakler (2:5)
Naturens små mirakler (2:5) Overalt i verden findes der mennesker, der brænder for at redde nogle af verdens mest truede dyr, og zoologen Martin Hughes-Games besøger nogle af dem. De sidste 30 amurleoparden lever i de store, kolde skove ved grænsen mellem Rusland og Korea. Derfor sætter man sin lid til de zoologiske haver. Et andet stærkt truet dyr er den vestlige lavlandsgorilla. I London zoo bor Effie, Zaire og Mjukuu, men ingen hanner. I Paris sidder hannen Yeboah til gengæld omgivet af hanner. Sprørgsmålet er, om de tre stride madammer vil tage godt imod ham, for så kan han blive far til den første gorillaunge i London zoo i over tyve år!

08:50  

Antikkrejlerne med kendisser (89)
Antikkrejlerne med kendisser (89) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:35  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:05  

Kvindemorderne Fred og Rose West (2:3)
Kvindemorderne Fred og Rose West (2:3) Fred og Rose Wests første tre ofre blev myrdet, fordi de kom dem på tværs, men da de flyttede ind på den berygtede adresse Cromwell Street 25, begyndte de at myrde for seksuel spænding. Et af deres første ofre kom derfra i live og anmeldte parret for voldtægt. De klarede frisag, men besluttede, at deres ofre nu måtte dø. I en periode dræbte de en kvinde hver tredje måned. Alle ofrene blev begravet enten i kælderen eller i gårdhaven.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

Hollow Man
Hollow Man Videnskabsmanden Sebastian Caine leder et tophemmeligt regeringsprojekt, der skal løse usynlighedens gåde. En dag lykkes det ham at udvikle et serum, der gør dyrene i hans laboratorium usynlige. Caine er fyr og flamme, og stik mod alle ordrer begynder han at eksperimentere på sig selv. Caine bliver usynlig. En tilstand, der åbner nye muligheder for den geniale forsker, der snart er beruset af magtfølelse. Sebastian Caine: Kevin Bacon. Linda McCay: Elisabeth Shue. Matthew Kensington: Josh Brolin. Manuskript: Andrew W. Marlowe. Instruktion: Paul Verhoeven.

03:01  

De gådefulde hvalhajer
De gådefulde hvalhajer Hvalhajen, som er verdens største fisk, er omgærdet af mystik. Trods massiv forskning har videnskabsfolk endnu ikke knækket koden i forhold til, hvor hvalhajer parrer sig, hvor de føder, og hvor de unge hajer lever de første år af deres liv. Tilsyneladende svømmer hvalhajerne tusindvis af kilometer uset gennem verdenshavene året rundt og samles så helt bestemte steder i havet én gang om året. Mysteriet er, at ingen ved hvorfor. Programmet kigger nærmere på de gådefulde hvalhajer.

03:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:50  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

00:25  

A Tale of Love and Darkness
A Tale of Love and Darkness Historien om forfatteren Amos Oz' opvækst i årene omkring staten Israels grundlæggelse. Amos' forældre er flygtet til Jerusalem fra Europa, men ægteskabet og livet i Palæstina falder ikke ud, som hans drømmeriske mor, Fania, håber på. For at opmuntre sig selv og underholde sin søn finder den ulykkelige unge kvinde på historier og læser digte for drengen. Sysler, der får stor betydning for Amos' fremtid. Fania: Natalie Portman. Arieh: Gilad Kahana. Amos: Amir Tessler. Instruktion: Natalie Portman.

03:00  

Store danskere: Aksel Larsen
Store danskere: Aksel Larsen Aksel Larsen var en mand, der forfulgte sine idealer med livet som indsats. Han ønskede et Danmark med social retfærdighed og lige muligheder for alle og huskes som stifter af partiet SF. Men han bar også på store hemmeligheder, som først kom frem flere år efter hans død. Tilrettelæggelse: Susan Hoffmann.

03:30  

Store danskere - Kai Munk
Store danskere - Kai Munk Digterpræsten Kaj Munk var 30ernes og 40ernes store dramatiker, men den 4. januar 1944 blev han myrdet af Gestapo. Forinden havde han i prædikener, skuespil og taler udfordret besættelsesmagten, samarbejdspolitikerne og værnemagerne. Men Munk havde selv i 30erne været forblændet af Mussolini og Hitler. Efter mordet blev Kaj Munk et symbol på dansk modstand mod den tyske besættelse. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Sendt første gang 27.03.05

04:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Meget er ved det gamle, men noget er dog nyt fra i aften i den populære spørgeleg om klip og årstal: Værten fx, som nu hedder Ole Stephensen. Klippene til gengæld er gamle, men på en ny måde - som altid! Se fx Khrusjtjov banke i bordet, Rachel Rastenni feje med kost og spand, Erik Mortensen få et gyldent fingerbøl og Carl Lewis vinde WM i atletik. Og ikke mindst et kært gensyn med Buster Larsens grisehandler i Matador og en drilsk Victor Borge i Tivoli. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

04:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Ole Stephensen ryster for anden gang i år en cocktail af gamle klip af stort og småt for at teste deltagernes evne til at ramme p et med viden om tiden, der er gået. Se eller gense Boris Jeltsin gå i koma foran Clinton, det første aftenselskab hos kongeparret efter krigen, Placido Domingo i Parken med Inga Nielsen - og Gustav Winckler gemme et smil til det bli´r gråvejr. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 2001

05:00  

Dagens Sang: Hør den lille stær
Dagens Sang: Hør den lille stær Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR SpireKoret synger 'Hør den lille stær'. Musik/tekst: Poul Schierbeck/Harald Bergstedt

08:50  

Dagens Sang: Underlige aftenlufte
Dagens Sang: Underlige aftenlufte Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR VokalEnsemblet synger 'Underlige aftenlufte'. Musik/tekst: Carl Nielsen/Adam Oehlenschläger

08:55  

DR Dokumentaren - Ej blot til lyst (1:2)
DR Dokumentaren - Ej blot til lyst (1:2) Skuespillere er vidunderlige, legende, levende mennesker, der er lidt tossede i hovedet, siger skuespilleren Erik Wedersøe. Mød nogle af dem i Per Wennicks portrætserie om livet og skæbnerne i Skuespillerforeningens Hus på Bispebjerg i København. Med humor, selvironi og megen alvor fortæller de om livet på scenen og det virkelige liv udenfor med glæder, sorger, frygt, sygdom og ensomhed. Medvirkende: Gerda Gilboe, Lene Maimu, Ole Hedegaard, Birthe Backhausen og Erik Wedersøe m.fl. Sendt første gang 05.01.06.

DR Ultra

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Klar til hvalpe?

06:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Et kys før jorden går under.

06:25  

Thunderbirds (22)
Thunderbirds (22) Parkers køreskole

06:45  

Zorro (5)
Zorro (5) Mesteren

07:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

08:15  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Junglebanden
Junglebanden

08:35  

Gumball IV (23)
Gumball IV (23)

08:45  

Gumball IV (24)
Gumball IV (24)

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (1)
Babar (1) En kattepine

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

06:05  

Chuggington IV (25)
Chuggington IV (25) Jern lokoerne

06:15  

Morten Skildpadde (25)
Morten Skildpadde (25) Mortens rumskib

06:40  

Luk op Luk i - FLOV
Luk op Luk i - FLOV Hvornår har Katrine været mest flov? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være flov.

06:55  

Yakari III (14)
Yakari III (14)

07:10  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Holder fødselsdag

07:30  

Cykelmyggen og Minibillen
Cykelmyggen og Minibillen Minibillen Mini optræder i loppecirkus sammen med Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar. Da Mini bliver mobbet af loppen Miranda, ender det med en forstuvet fod til Dagmar og en fiasko for det ellers dygtige cirkus. Mini bliver skældt ud og stikker efterfølgende af ud i skoven. Her møder han en røverbande, og selvom de er lidt uhyggelige og farlige, bliver han optaget som medlem af banden. Men for at være med i slænget, tvinger lederen, Skarnbassen Basse, Mini til at røve bikuben for lækker honning

08:40  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

 
DR1

09:50  

Antikkrejlerne med kendisser (90)
Antikkrejlerne med kendisser (90) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:50  

Victoria (2:8)
Victoria (2:8) Den purunge Victoria er blevet kronet som dronning. Hendes nærmeste fortrolige, lord Melbourne, er kommet i politisk modvind. Da han meddeler, at han vil træde tilbage som premierminister, er den unge monark sønderknust. Samtidig øjner Victorias onkel, lord Cumberland, og hendes mors rådgiver, Conroy, en chance for at skubbe den stædige dronning ud på et sidespor og overtage styret af landet.

11:35  

Vera: Skjulte dybder
Vera: Skjulte dybder I det smukke, øde Nordøstengland må den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope opklare en gådefuld mordsag. En 15-årig dreng er blevet kvalt og placeret i et badekar bestrøet med vilde blomster. Snart findes en ung kvinde død under lignende omstændigheder. I håb om at finde frem til morderen må Vera først finde ud af, hvilken forbindelse der er mellem de to ofre. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Julie Armstrong: Gina McKee. Instruktion: Adrian Shergold.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

09:30  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

10:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

10:45  

Debatten
Debatten

11:45  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

DR3

10:15  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

10:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

11:00  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

11:20  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

11:45  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

DR K

09:55  

DR Dokumentaren - Ej blot til lyst (2:2)
DR Dokumentaren - Ej blot til lyst (2:2) "I det virkelige liv fik jeg en dramatisk rolle, da min mand blev ramt af sygdom", fortæller skuespilleren Lene Maimu. I 2.del af Per Wennicks portrætserie om livet og skæbnerne i Skuespillerforeningens Hus fortæller de medvirkende med humor, selvironi og stor alvor om livet i og uden for rampelyset. Erik Wedersøe flytter ind, Gerda Gilboe mindes Eliza og fortæller om ensomhed, Ole Hedegaard gør sig klar til at synge fra "graven" og Lene Maimu besøger sin mand Hans Chr. Ægidius på plejehjemmet. Birthe Backhausen, som døde for kort tid siden, fortæller om sin tro og sit møde med Paven. Sendt første gang 12.1.06

10:55  

Manden de kalder Trille
Manden de kalder Trille En af de mest erfarne revy-rotter i landet hedder Ernst Trillingsgaard. I en god halv time øser han af sine erfaringer og sit væld af anekdoter, der bl.a. indbefatter historier om en overvægtig Dirch Passer og en provinsforskrækket Jørgen Ryg. Underholdende historier om underholdning. Revy kanon - med hjælp fra skuespilleren laver vi en højst uvidenskabelig kanon over de vigtigste danske revynumre gennem historien.

11:30  

Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (1:5)
Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (1:5) I 1970'erne og 1980'erne er det fede tider på Danmarks to førende sladderblade Billed-Bladet og Se og Hør. De bliver hver uge læst af mere end 1 mio danskere, men journalisterne på de to blade har ikke meget til overs for hinanden: På Billed-Bladet er de kedelige, og på Se og Hør går de over stregen. Krigen mellem de to blade kulminerer i perioden 1977-1987. I denne programserie kommer vi ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om og giver et billede af Danmark, som det så ud i ugebladene. I aftenens program handler det blandt andet om kongehuset, Lisbet Dahl og bare damer.

DR Ultra

09:00  

Ulv i fåreklæder
Ulv i fåreklæder Ulveflokkens leder skal finde sin efterfølger, hvilket sker gennem tvekamp. Den stærkeste i flokken, Rakker, stiller selvfølgelig op, men hvem skal udfordre ham? Kun én tør, nemlig den fjogede Grå, der i virkeligheden bare drømmer om at vinde ulven Biancas kærlighed. Klodsmajoren har brug for hjælp, og derfor drikker han en magisk eliksir, der skal gøre ham stærkere. Næste dag vågner Grå op i ulvehulen som en vædder!

10:20  

Junglebanden
Junglebanden

10:30  

Junglebanden
Junglebanden

10:40  

Junglebanden
Junglebanden

10:55  

NØRD - Opfinder is på kæmpe isfabrik
NØRD - Opfinder is på kæmpe isfabrik Nørderne besøger en rigtig isfabrik for at undersøge, hvordan man laver is. Og de dyster i, hvem der selv kan opfinde den bedste is.

11:05  

NØRD - Springer med faldskærm
NØRD - Springer med faldskærm Nørderne undersøger videnskaben bag faldskærmsudspring og dyster i en vindtunnel for at finde ud af, hvem der får lov at lave et rigtigt faldskærmsudspring.

11:20  

Store Nørd i militæret (3)
Store Nørd i militæret (3) I havet omkring Danmark er der stadig tusindvis af gamle miner fra II Verdenskrig. Heldigvis er der en afdeling i det danske forsvar, som arbejder på højtryk på at fjerne dem, så de ikke ender i nettet hos intetanende fiskere. I dette afsnit af Nørd, er Kåre og Emil taget med Mineryddere på søen for at finde miner med fjernstyrede skibe og undervandsrobotter. Det bedste ved at jage miner er, at når de først er fundet - skal de springes væk!

11:40  

Sleepover - Experimentarium
Sleepover - Experimentarium Tre bedste venner, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter drengene på Experimentarium, hvor de udfordrer hinanden i at spise chili, deler oplevelser om mobning og drilleri og får sig en forskrækkelse, da Jeppe forsvinder.

11:55  

Ultra Jam - Vild Smith
Ultra Jam - Vild Smith I ULTRAJAM møder vi børn og unge, som er rigtig glade for at spille musik. Så glade, at de er blevet rigtig dygtige til det. Derfor vil ULTRAJAM give dem den vildeste dag i deres liv. De tror, at de skal lære Bubber at spille på deres instrument, men i virkeligheden har Bubber en kæmpe overraskelse til dem - de får nemlig lov til at være en del af deres yndlingsband for en dag

DR Ramasjang

09:00  

Pax' jordiske eventyr II (3:10)
Pax' jordiske eventyr II (3:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den underlige planet Jorden. På sygehuset vil overlægen, Den sure dame, stemple papirer i fred, men Pax bliver hendes sværeste patient nogensinde med sine forkerte reflekser, sit grønne blod og sin formåen til altid at være årsag til kaos.

09:15  

Pax' jordiske eventyr II (4:10)
Pax' jordiske eventyr II (4:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. I rækkehuset bor venlige jordboere, som ikke har nogen anelse om, at Pax vender op og ned på deres hjem. Den sure dame byder på snus, Pax mister alle sanser, og den flinke gamle mand ser overjordiske vækster spire midt i al kaoset.

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe De grønne hvaler

09:55  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

10:20  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Der kommer cirkus til byen, og den store tiger bryder ud for at besøge den lille kat Findus, som måske er dens fætter.

10:30  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Alfred bliver alvorligt syg midt under en snestorm, der er så slem, at man ikke kan køre ud i den. Men Emil kan det umulige.

11:00  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

11:15  

Quizdyrene II (9) - Kamelen Abu
Quizdyrene II (9) - Kamelen Abu Dagens quizdyr er kamelen Abu. Han får chancen for at vinde en flot præmie, når Stefan quizzer ham i hans viden om dyrene på Nord- og Sydpolen. Abu er en gammel klog kamel med en meget stor viden om alt mellem himmel og jord. Han ved derfor også meget om andre dyr. Problemet er bare, at Abu er så glad for at fortælle Stefan om alt det han ved, at han tit glemmer hvad quizspørgsmålet var.

11:25  

Ramasjang Mysteriet IV (9)
Ramasjang Mysteriet IV (9) Onkel Reje er i problemer! Der er simpelthen en fræk skurk, der har stjålet hans hat. Men hvordan er det dog sket? Den er nemlig blevet snuppet, mens han var ude at sejle. Det er et sandt mysterium... Heldigvis får Kristian hjælp af Kornelius - mon de kan fange skurken? Se hvordan det går i Ramasjang Mysteriet.

11:55  

Smølferne
Smølferne

DR1

13:10  

Den store bagedyst (1:9)
Den store bagedyst (1:9) Den store bagedyst er tilbage med ti nybagte og forventningsfulde bagepersonligheder, der skal kæmpe om titlen som Danmarks bedste amatørbager. Også dommerne er nye, for i år er det konditor Katrine Foged Thomsen og dessertkok Markus Grigo, der skal smage sig igennem alt fra flødekager, hjemmelavede isvafler og souffléer til familiepizzaer, cake pops og kransekagetoppe. Allerede fra starten er der flydende cremer og løbende glasur, men også vaskeægte kagemesterværker, når deltagerne som det første skal dyste i klassiske danske konditorkager.

14:40  

Guld på Godset (9:10)
Guld på Godset (9:10) Guld på Godset besøger fem af Danmarks smukkeste slotte og godser, hvor nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter pris og historisk perspektiv på danskernes medbragte klenodier og antikviteter. I denne uge besøger Guld på Godset Gavnø Slot ved Næstved, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af godsejer Baron Otto Reedtz-Thott. Han fortæller om sørøverne, der var Gavnø's første beboer og om hovedløse trolde i Vejlø Kirke, som var familien Trolle's våbenskjold. Og så stiger spændingen, når tre professionelle opkøbere byder på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. I denne uge bliver opkøberne blandt andet præsenteret for en Carl Lobedanz træfigur og et maleri af Harald Engman - kendt som den forbudte maler. Sendt første gang 11.08.14

DR2

12:10  

Mød politidirektøren
Mød politidirektøren I 2012 gennemførte England og Wales en politireform, der betød, at politidirektøren fremover skulle på valg for at være borgernes garanti for en effektiv udnyttelse af politiets resurser. I 2012 blev den pensionerede skolelærer Ann Barnes valgt til politidirektør i Kent, hvilket gjorde hende til chef for Storbritanniens største politistyrke og et budget på mere end 300 millioner pund. Et filmhold fulgte Barnes gennem det første svære år i et job, der ifølge hendes selv er uden en jobbeskrivelse, for at undersøge, om det nye politidirektørembede virker som et frisk pust udefra og er pengene værd!

12:55  

Diamanternes forførende verden
Diamanternes forførende verden Diamanter har altid været det ultimative symbol på skønhed, rigdom, mod og evig kærlighed. "Diamanternes Forførende Verden" tager seerne med på en rejse ind i diamanternes fascinerende verden og de utrolige håndværk, der ligger bag at forvandle den rå sten til en skinnende juvel. Filmen følger den danske diamanthandler Ulrik Hartmann til den belgiske havneby, Antwerpen, som er den traditionsrige diamanthovedstad i verden. Her kommer vi eksklusivt ind bag murerne i en ellers lukket og diskret verden. I Antwerpen har de handlet og forarbejdet diamanter i århundreder i overensstemmelse med fire strikse parametre, også kendt som de 4 C'er; carat, cut, color og clarity. Sendt første gang 10.12.11

13:45  

Giganten og det nye stjerneskud
Giganten og det nye stjerneskud Det franske verdensberømte smykkehus, Cartier, og de nye stjerner på smykkehimlen, danske Shamballa, har hver deres egen historie og stil, men deler en fælles passion for det ypperste indenfor smykkekunst. Mens Cartier er kongen indenfor storladen og dekadent smykkekunst, er Shamballa inspireret af buddhismens åndelige værdier og blander diamanter og guld med mere simple materialer som nylonsnor og træ. "Giganten og det nye stjerneskud" er et portræt af de to brands og chefdesignerne bag og deres inspiration. En inspiration, der finder næring i det pittoreske Paris, cool Københavns og Himalayas bjergtoppe. Vi får adgang til selve hjertet i de to brands, værkstederne, hvor deres signatur smykker bliver skabt. Smykkekunst, som har forført nogle af de verdens største royale og kulturelle berømtheder. Sendt første gang 10.12.11

14:30  

DR2 Tema: På ø-eventyr med Anne & Anders - Orø
DR2 Tema: På ø-eventyr med Anne & Anders - Orø I næsten al ubemærkethed ligger Orø med sine godt 800 øboer som en prop i bunden af Issefjorden - men freden er forbi. TV-kokken Anne Hjernøe og TV-dokumentaristen Anders Agger lægger til kaj for at finde øens sjæl, råvarer og nogle af de mennesker, der får øen til at overleve. De støder på den karismatiske præst Kirsten Schmidt, som ifølge rygtet har den korsfæstede Jesus tatoveret på ryggen. FærgeSvend, som har nedkæmpet pirater på verdenshavene, men i dag driver den ene af øens to færgeruter. Og krofatter Ole Brinkhmann, som har sat sit normale arbejdsliv på stand by, for at redde øens eneste kro. Orø er også stedet, hvor skuespiller Nikolaj Coster-Waldau søger tilflugt for at finde absolut ro, og hvor nogle af landets mest forsømte børn får helle på opholdshjemmet Orøstrand. Anne Hjernøe udnytter øens råvarer til sidste honningdråbe og Anders Agger finder historier, som selv Orø-boerne bliver overraskede over at få at se. Tilrettelæggelse: Jesper Langballe Sendt første gang 25.08.12

DR3

12:15  

X Factor
X Factor Vi er nået til årets femte liveshow, hvor seerne og dommerne skal afgøre, hvem der skal videre til dette års semifinaler i X Factor. Sofie Linde Ingversen holder snor i Thomas Blachman, Remee og Sanne Salomonsen, når de indbyrdes kæmper om at få netop deres deltagere med videre. Fem deltagere bliver til fire, inden aftenen er omme. Hvem klarer sig bedst, når der skal leveres en sang med et godt budskab under temaet "Noget på hjertet"?

13:15  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Årets semifinalister i X Factor 2018 skal findes. Det er nu, deltagerne skal gøre sig forhåbninger om en plads videre, hvis de stadig vil være med i kapløbet om at vinde den sidste sæson af X Factor på DR.

13:45  

Death Defying Acts
Death Defying Acts Den berømte udbryderkonge Harry Houdini er som besat af at afsløre spiritister som svindlere. For at udfordre dem udlover han 10.000 dollars til den, der kan finde frem til, hvad hans mor sagde på sit dødsleje. Den clairvoyante Mary McGarvie tager handsken op. Planen er at snyde den legendariske showman, men tingene kompliceres, da der opstår varme følelser mellem de to. Harry Houdini: Guy Pearce. Mary McGarvie: Catherine Zeta-Jones. Sugarman: Timothy Spall. Instruktion: Gillian Armstrong.

DR K

12:00  

Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (2:5)
Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (2:5) I 1970'erne og 1980'erne er det fede tider på Danmarks to førende sladderblade Billed-Bladet og Se og Hør. De bliver hver uge læst af mere end 1 mio danskere, men journalisterne på de to blade har ikke meget til overs for hinanden: På Billed-Bladet er de kedelige, og på Se og Hør går de over stregen. Krigen mellem de to blade kulminerer i perioden 1977-1987. I denne programserie kommer vi ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om og giver et billede af Danmark, som det så ud i ugebladene. I aftenens program handler det blandt andet om Mabel, Bøje Nielsen og Dario Campeotto.

12:30  

Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (3:5)
Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (3:5) I 1970'erne og 1980'erne er det fede tider på Danmarks to førende sladderblade Billed-Bladet og Se og Hør. De bliver hver uge læst af mere end 1 mio danskere, og journalisterne kæmper hårdt for at slå konkurrenten. Krigen mellem de to blade kulminerer i perioden 1977-1987. I denne programserie kommer vi ind i hovedet på dem, der skrev og på dem, der blev skrevet om og giver et billede af Danmark, som det så ud i ugebladene. I aftenens program handler det blandt andet om Simon og Janni Spies, Melodi Grand Prix og en mor på jagt efter sine bortførte børn i Algeriet.

13:00  

Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (4:5)
Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (4:5) I 1970'erne og 1980'erne er det fede tider på Danmarks to førende sladderblade Billed-Bladet og Se og Hør. De bliver hver uge læst af mere end 1 mio danskere, og journalisterne kæmper hårdt for at slå konkurrenten. Krigen mellem de to blade kulminerer i perioden 1977-1987. I denne programserie kommer vi ind i hovedet på dem, der skrev og på dem, der blev skrevet om og giver et billede af Danmark, som det så ud i ugebladene. I aftenens program handler det blandt andet om prinserne og deres første kærester, fotomodeller og en kristen sekt, der bruger sex, når de missionerer.

13:30  

Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (5:5)
Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (5:5) I 1970'erne og 1980'erne er det fede tider på Danmarks to førende sladderblade Billed-Bladet og Se og Hør. De bliver hver uge læst af mere end 1 mio danskere, og journalisterne kæmper hårdt for at slå konkurrenten: Krigen mellem de to blade kulminerer i perioden 1977-1987. I denne programserie kommer vi ind i hovedet på dem, der skrev og på dem, der blev skrevet om og giver et billede af Danmark, som det så ud i ugebladene. I aftenens program handler det blandt andet om de glade VM-dage i Mexico, Gitte Stallones turbulente liv, om Hilda Heicks sexliv og jagten på personlige tragedier.

14:00  

Gudstjeneste fra Hedensted kirke
Gudstjeneste fra Hedensted kirke Palmesøndag bæres bibel og lys ind i kirken af spejdere fra Hedensted. Sognepræst Morten Seindal Krabbe er liturg og gennem sine refleksioner over billeder af Storm P, åbnes dagens evangelie. Kirkens børne og juniorkor medvirker under ledelse af Bodil Rønow. Hedensted kirke ligger som byens ældste hus på en naturlig forhøjning i terrænet. En romansk bygning af granistkvadre fra før år 1200. Med det tilbyggede hvidkalkede tårn og hvælvinger fremtræder kirken stor. På det romanske kalkmaleri i apsis, Maiestas Domini, ser man Kristus stående som himmelkongen med korsstaven og lysende mandorla, kun omgivet af Peter og Paulus.

14:45  

De skjulte børn
De skjulte børn Redningen af de danske jøder i 1943, står som et lyspunkt i historien fra 2. Verdenskrig. De fleste danske jøder nåede at flygte til Sverige inden nazisterne fangede dem. Nogle børn kom dog aldrig så langt og blev efterladt i Danmark, mens deres forældre flygtede. I dokumentaren "De Skjulte Børn" fortæller tre af disse børn om deres oplevelser af at leve skjult under krigen og ikke mindst, hvad der skete, da deres forældre vendte tilbage efter krigen.

DR Ultra

12:15  

Ultras Dance Crew (8) - Pride (1:2) En drag queen kommer på
Ultras Dance Crew (8) - Pride (1:2) En drag queen kommer på I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne skal optræde til Copenhagen Pride, så Sofie har inviteret en drag queen, som kan fortælle dem, hvad det går ud på. Og så bliver de stillet en svær udfordring: De skal danse en farve.

12:30  

Ultras Dance Crew (9) - Pride (2:2) Non-stop dans
Ultras Dance Crew (9) - Pride (2:2) Non-stop dans I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne optræder til Copenhagen Pride, og bliver undervejs stillet en række udfordringer af Sofie.

12:45  

Vi' bare bjørne II (11)
Vi' bare bjørne II (11)

12:55  

Vi' bare bjørne II (12)
Vi' bare bjørne II (12)

13:05  

Vi' bare bjørne II (13)
Vi' bare bjørne II (13)

13:20  

Vi' bare bjørne II (14)
Vi' bare bjørne II (14)

13:30  

Cykel Karaoke - Wafande
Cykel Karaoke - Wafande I dette afsnit af Cykel Karaoke får Jannik besøg af kongen af det store smil og de fede rytmer: Wafande. Vidste du, at Wafandes farfar var høvding i Afrika? Rimelig sejt alligevel! De laver basket-konkurrence, spiser ost, og synger nogle af Wafandes hits! Wafande har sin hund, Bobby med, som laver ballade. Kom i gear og tag med os på cykeltur!

13:45  

Livredderne II - Kan DU redde liv? (10)
Livredderne II - Kan DU redde liv? (10) Deltagerne bliver udsat for en af de mest alvorlige opgaver hidtil, de skal nemlig bevise at de kan genoplive en død person. Det kræver en stor portion mod, handlekraft og en masse træning at klare den hidtil sværeste udfordring.

13:55  

Livredderne II - Sidste chance for Hold Gul (11)
Livredderne II - Sidste chance for Hold Gul (11) Hold Gul har kniven på struben inden dagens sidste livredderdyst. Kun en sejr kan holde liv i deres drøm om at blive Danmarks Bedste Livredder. Men lige inden livredderdysten går i gang opstår der problemer på Hold Gul. Kan holdet løse konflikten eller bliver det Hold Rød der suverænt vinder det hele? Se med her.

14:05  

Livredderne II - Finalen - det største ansvar (12)
Livredderne II - Finalen - det største ansvar (12) Hold Gul gjorde det umulige og lavede et vildt comeback. Så stillingen er nu helt lige, og alt kan ske. Livreddertalenterne skal være rigtige livreddere på Sandvig Strand. Ansvaret er kæmpe stort og udfordringerne skyller ind over holdene fra første sekund, da en kajakroer falder i vandet og kommer i alvorlige problemer. Kan de redde ham? Se med her.

14:15  

Alletiders kok (7) - Stegt hest med persillesovs i vikingeti
Alletiders kok (7) - Stegt hest med persillesovs i vikingeti Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander veninderne Kathrine og Sofie i Vikingetiden, hvor de skal dyste i at tilberede stegt flæsk med persillesovs på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

14:30  

Alletiders kok (8) - Bedstemor-hotdog i 1950
Alletiders kok (8) - Bedstemor-hotdog i 1950 Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander veninderne Nikoline og Sine i år 1950, hvor de skal dyste i at tilberede hotdogs på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:20  

Smølferne
Smølferne

12:45  

F for Får (40)
F for Får (40) Fårrygende animation fra Aardman

12:50  

Rosa fra Rouladegade (9)
Rosa fra Rouladegade (9) Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

13:20  

Tree Fu Tom (7)
Tree Fu Tom (7)

13:45  

Tree Fu Tom (8)
Tree Fu Tom (8)

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. På sin 16-års fødselsdag får Den lille Havfrue endelig lov at komme op på land. Men da hun forelsker sig i en prins, må hun vælge: vil hun blive hos ham og til gengæld miste sin smukke stemme? Eller forlade ham for altid?

DR1

15:45  

Victoria (3:8)
Victoria (3:8) Dronning Victoria bør gifte sig med sin fætter, Albert. Det mener i hvert fald hendes onkel, Leopold. Da Leopolds planer rygtes, får Victoria pludselig bejlere fra nær og fjern. De får alle den kolde skulder, og Leopold regner ud hvorfor. Den unge monark er forelsket i sin nærmeste fortrolige, premierminister Melbourne.

17:00  

Unge Morse V (1:6)
Unge Morse V (1:6) Oxford, 1968. Morse er blevet forfremmet, og snart må den nybagte kriminaloverbetjent opklare en række gruopvækkende mord. Det første offer er en kendt gangster, men det næste har ingen forbindelse til byens underverden. Én ting synes dog at knytte de to drabsofre sammen - nemlig en mystisk kvinde i en hvid regnfrakke. Hvem er hun? Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

DR2

16:30  

Bumletog gennem Afrika - Nordafrika (1:5)
Bumletog gennem Afrika - Nordafrika (1:5) De afrikanske jernbaner hører ikke til de hurtigste. Til gengæld har de nogle af verdens bedste udsigter. Den walisiske skuespiller Griff Rhys Jones starter sin 2.700 kilometer lange tur gennem Nordafrika i den marokkanske by Marrakech. Turen går med afbrydelser og masser af festlige og hyggelige møder med medpassagerer til Algeriet og videre til Tunis og slutter i den lille tuneisiske by Tozeur på kanten af Sahara.

17:15  

Den hvide guldfeber i Arktis
Den hvide guldfeber i Arktis Smeltende poler og svindende olieressourcher plejer at have en drastisk effekt på prisen på råolie med voldsomme negative resultater for de olieforbrugende landes økonomi. Derfor er det ikke så mærkeligt, at der har været en vældig interesse for at søge efter olie i de angivelige vældige ubrugte oliereserver i Arktis. Men jagten på olie i en såbar natur er fyldt med interessekonflikter og geopolitiske magtforhold, frygt for øget skibstrafik for ikke at nævne risikoen for olieudslip og en altødelæggende miljøkatastrofe.

DR3

15:15  

Bernie
Bernie Bernie er bedemand i en lille by i Texas. Han er kendt og elsket af alle, ikke mindst byens gamle damer. Bernie bliver ven med den ellers utilnærmelige, rige enke Majorie. De bliver uadskillelige og tager på dyre ferier sammen, betalt af Majorie. Men venskabet lider et knæk, da Majorie begynder at opføre sig endnu mere urimeligt, end hun plejer. Og en dag begår Bernie en ugerning, som dog ikke gør ham mindre populær i den lille by. Bernie Tiede: Jack Black. Marjorie Nugent: Shirley MacLaine. Danny Buck: Matthew McConaughey. Instruktion: Richard Linklater.

16:50  

Crazy Ex-Girlfriend III (5:13)
Crazy Ex-Girlfriend III (5:13) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

17:30  

Crazy Ex-Girlfriend III (6:13)
Crazy Ex-Girlfriend III (6:13) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

DR K

15:40  

Historien om Danmark: Grundloven, folket og magten
Historien om Danmark: Grundloven, folket og magten Lars Mikkelsen fortæller om 1800 tallet, som er den periode i Danmarkshistorien, hvor enevælden afskaffes og hvor danskerne får deres første grundlov og folkestyre. Men kampen for et mere lige og retfærdigt samfund er lang, og kræver store ofre undervejs. Ikke mindst for de laveste klasser i samfundet, bondebefolkningen og den gryende arbejderbevægelse. Og i slutningen af århundredet resulterer en anspændt situation mellem bondepartiet Venstre og godsejerpartiet Højre i et attentat på den siddende regeringschef Estrup. Sendes med synstolkning på DR1Syn

16:40  

Dronning Margrethe fortæller Kejserinde Dagmars historie
Dronning Margrethe fortæller Kejserinde Dagmars historie Kejserinde Dagmar var en dansk prinsesse, der giftede sig ind i den magtfulde russiske Zar-familie. Under revolutionen flygtede Dagmar hjem til Danmark, hvor hun døde i 1928. Se med når Dronning Margrethe fra Fredensborg Slot fortæller om sin grand-grand tante Kejserinde Dagmars dramatiske og tragiske liv. Sendt første gang 2006

17:10  

Matador - Lauras store dag
Matador - Lauras store dag "Lauras store dag - forår 1940" Mens Agnes har sagt op og startet egen virksomhed, får Laura medalje for lang og tro tjeneste. Tyskerne invaderer Danmark, og Herbert må atter flygte. Viggo Skjold Hansen lejer sit garageanlæg ud til tyskerne, men også Mads Skjern forbereder sig med Jørgen Varnæs som mellemmand på de nye tider. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Vicki: Sonja Oppenhagen. Herbert Schmidt: Paul Hüttel. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Ulla Jacobsen: Karen Lise Mynster. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

DR Ultra

15:00  

Justin og de tapre riddere
Justin og de tapre riddere Justin bor i et kongerige, hvor ridderskabet er blevet glemt. Han drømmer om at blive en rigtig ridder ligesom sin bedstefar, men Justins far vil have, at han skal være advokat. Justin tager springet og rejser ud i verden med missionen om at blive ridder. På sin vej får han en masse nye bekendtskaber, blandt andet den smukke og iltre Talia, og han bliver oplært af tre munke, der tester ham i de oldgamle og svære ridderdiscipliner. Skønt det er svært, må Justin hurtigt begynde sin ridderkarriere, da en landsforvist tidligere ridder og hans hær vender tilbage og truer med at tilintetgøre kongeriet.

16:30  

Zorro (17)
Zorro (17) Tørke

16:50  

Zorro (18)
Zorro (18) Guldfuglen

17:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:55  

Junglebanden
Junglebanden

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (21)
Sarah og And (21) Kamera

15:05  

Masha og Bjørnen (18)
Masha og Bjørnen (18) Mashas store dag

15:15  

Morten Skildpadde (8)
Morten Skildpadde (8) Morten og kænguru-poterne

15:40  

Gurli Gris VI (8)
Gurli Gris VI (8) Sandkassen

15:50  

Chuggington IV (11)
Chuggington IV (11) Bruno viser vejen

16:00  

Chuggington IV (12)
Chuggington IV (12) Wilson på parkpatrulje

16:10  

Dora udforskeren (19)
Dora udforskeren (19)

16:35  

Paw Patrol (21)
Paw Patrol (21) Vovserne redder lejrturen

17:00  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

17:25  

Paphoved (1:8)
Paphoved (1:8) Ballonen Papper er et paphoved og har ingen venner. Allerhelst vil han være venner med Lena, den cooleste pige i verden. Men den sure vicevært efter ham. Måske vil Lena være med til at få fat i en ballon?

17:30  

Min ven Marlon (3)
Min ven Marlon (3)

17:45  

Min ven Marlon (4)
Min ven Marlon (4)

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Guld i Købstæderne - Skive
Guld i Købstæderne - Skive Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Skive, der ligger smukt ved Limfjorden. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes arvestykker og antikviteter. Bag de mange forskellige klenodier ligger ofte også en god historie. F.eks. viser et billede af den lokale kunstner Niels Bjerre, tyske flyvemaskiner flyve ind over landet 9. april 1940. Og to børn dukker op med deres farfars gamle legoklodser. Når tingene er blevet vurderet, er der mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der handles. En af dagens handler ender dog helt usædvanligt med, at de tre opkøbere går sammen om at købe en lampe. Alle pengene går nemlig til velgørende formål. Undervejs cykler programmets vært Cecilie Nielsen rundt i byen og finder de gode historier. Hun besøger bl.a. Hancock Bryggerierne, der står bag byens populære øl og sodavand.

20:00  

Liberty (5:5)
Liberty (5:5) TanScans situation forværres og Niels' idealisme bliver sat på en hård prøve i kampen om at bevare arbejdernes levevej. Efter afskeden med Christian, er Kirsten er på vej mod nye horisonter. Katrina plages af sin historie og prøver at komme videre, men på andres bekostning. Alt imens Marcus og Claire arbejder hårdt for tilværelsen og deres kommende barn, dukker Katrina op med uventet nyt. Christian er endelig klar til diskotek Libertys åbning. Men uløste konflikter rammer ham, og åbningen går ikke helt som ventet. Medvirkende: Connie Nielsen, Carsten Bjørnlund, Sofie Gråbøl, Charlie Karumi, Anton Hjejle. Manuskript: Asger Leth. Episodeforfattere: Morten Pape & Christoffer Örnfelt. Baseret på romanen af Jakob Ejersbo. Instruktør: Mikael Marcimain.

DR2

18:10  

Flugten fra Alcatraz
Flugten fra Alcatraz Når man ikke følger loven, kommer man i fængsel. Når man forsøger at flygte fra fængsel, kommer man til Alcatraz. Det er ikke muligt at flygte fra Alcatraz. Det er i hvert fald opfattelsen, da Frank Morris overføres til det berygtede fængsel på klippeøen. Frank Morris: Clint Eastwood. Fængselsdirektøren: Patrick McGoohan. Clarence Anglin: Jack Thibeau. Instruktion: Donald Siegel.

20:00  

Cannabismanden fra Holbæk
Cannabismanden fra Holbæk Dansk dokumentarfilm fra 2016 Cannabismanden fra Holbæk følger Claus "Moffe" Nielsen, der i flere år, ulovligt, har produceret og solgt cannbaisolie til syge mennesker fra hjemmesiden moffes.com, og frem til hans pludselige anholdelse. Sendt første gang 12.12.2016

DR3

18:15  

Vild videnskab: Cyberterror
Vild videnskab: Cyberterror Velkommen til en verden af hackere, hvor de gode kæmper mod de onde med verdens sikkerhed som gidsel. Vi følger en gruppe såkaldte 'white hat' hackere på en risikofyldt mission for at afsløre sikkerhedsbrister i bankverdenen , og en såkaldt 'black hat' hacker fra Islamisk Stat, der forsøger at rekruttere selvmordsbombere til et angreb på et populært feriemål.

19:00  

Liberty (4:5)
Liberty (4:5) Marcus er slået ud efter ulykken og uden arbejde, men Christian er vendt tilbage og har planer for deres fælles fremtid. På farmen finder Kirsten endelig mening med livet, det er dog ikke uden konsekvenser for forholdet til Leon. Katrina presses på økonomien og TanScans overlevelse efter ulykken. Niels træder til, men der er hemmeligheder han ikke kender til. Kan godhed redde Katrina og TanScan i et land, hvor der ikke er plads til idealisme? Medvirkende: Connie Nielsen, Carsten Bjørnlund, Sofie Gråbøl, Charlie Karumi, Anton Hjejle. Manuskript: Asger Leth. Episodeforfatter: Christoffer Örnfelt. Baseret på romanen af Jakob Ejersbo. Instruktør: Mikael Marcimain.

20:00  

Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (3:3)
Atlanterhavet: Verdens vildeste hav (3:3) Atlanterhavet strækker sig over 16000 kilometer. Dette er historien om ekstremernes hav fra de mørke dybder til de frodige kyster. Her i Caribien svømmer søkoen rundt, den er tre meter lang og er en fjern slægtning til elefanten. Den er på jagt efter sin livret, nemlig søgræs. Et andet sted under havets overflade samles stimer på tusindvis af snappere for at gyde. Det er dog langtfra alle æggene, der bliver til noget. Her lever hvalhajen nemlig også, og den elsker æg.

DR K

18:35  

Matador - De voksnes rækker
Matador - De voksnes rækker "De voksnes rækker - 1941-42" Da Tyskland invaderer Sovjetunionen i juni 1941, må Røde gå under jorden. Ingeborgs fraskilte mand Holger melder sig til Frikorps Danmark og bringer Ingeborg i forlegenhed ved at ville se sin datter. Elisabeth, Kristen og doktor Hansen går til modstand mod tyskerne under dække af at spille kammermusik, og fru Fernando Møhge dør under et opgør med tyske soldater. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Vicki: Sonja Oppenhagen. Herbert Schmidt: Paul Hüttel. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Paul Hammerich efter ide af Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

19:55  

Dagens Sang: Underlige aftenlufte
Dagens Sang: Underlige aftenlufte Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR VokalEnsemblet synger 'Underlige aftenlufte'. Musik/tekst: Carl Nielsen/Adam Oehlenschläger

20:00  

DR K Klassisk: Dødsmesse
DR K Klassisk: Dødsmesse Verdi er en af verdens største operakomponister med særlig sans for at skabe drama i musikken. Det hører man i hans 'Requiem', som er et af de største vokalværker, der nogensinde er skrevet. DR Koncertkor har inviteret BBC Singers med på scenen for at forløse messens store korklange.

DR Ultra

18:05  

Junglebanden
Junglebanden

18:15  

Junglebanden
Junglebanden

18:30  

Troldspejlet
Troldspejlet Nyt fra fantasiens verden i computerspil, film, tegneserier og bøger. Vært: Jakob Stegelmann

19:00  

Sofie Linde Show II (7) - Djämes Braun
Sofie Linde Show II (7) - Djämes Braun I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af hitduoen Djämes Braun. De to musikdrenge Kenno og Pilfinger kommer på et par gevaldige prøvelser. Først i et træningscenter, hvor Sofie sætter dem til at sprede lidt smil - og så live i studiet, hvor de skal prøve at levere ALLE deres hits på under 3 minutter. Stjernereporter Bubber tager den anderledes afslappet, han vil nemlig vise danskerne, at man godt kan tage den med ro på jobbet. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

19:30  

Sej eller ej
Sej eller ej Hver dag bliver han mobbet af de sejeste drene på skolen. Og det er helt fint. For så slipper alle de andre børn. En dag flytter en ny pige, Lise, ind i nabohuset. Hun synes, Mofulfs ideer er de dummeste, hun nogensinde har hørt, og hun skaber totalt kaos.

20:40  

Vores vilde verden rundt: Patagonien
Vores vilde verden rundt: Patagonien

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (19)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (19) Fyrstelig flyvetur

18:15  

Yakari III (15)
Yakari III (15)

18:30  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Kender du Emil - ham der laver så mange skarnstreger, at kun hans mor kan holde af ham? Hvis ikke, kan du her få historien om, hvordan han hejsede lille Ida op i flagstangen, og hvordan han sad fast i suppeterrinen og måtte til doktoren og alligevel tjente 5 øre, og mange, mange flere historier om den forfærdelige knægt. Manuskript: Astrid Lindgren. Medvirkende: Jan Ohlsson, Lena Wisborg, Allan Edwall, Emy Storm, Björn Gustafson, Maud Hansson. Instruktion: Olle Hellbom. Svensk/tysk film fra 1971.

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Vært: Kåre Quist.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Peter Møller.

22:10  

En afrikansk affære
En afrikansk affære Susanne og Kim rejser til Afrika, og Susanne har det skønt med hushjælp og havefester. Slangen i paradiset er at Kim, hendes livs kærlighed, er eftertragtet af afrikanske kvinder. Geert er også eftertragtet. Han har boet tæt sammen med Tanzanierne på godt og ondt i over 30 år, og har 7 børn med 5 forskellige kvinder, men som konsul og hvid mand forventer man til gengæld at han stiller op, når der er problemer - og dem er der nok af i Afrika. Dansk dokumentar fra 2018

23:10  

En morders hænder
En morders hænder Mesterdetektiven Sherlock Holmes må i aktion, da det lykkes hans ærkefjende professor Moriarty at undslippe galgen. Moriarty bortfører Holmes' bror, Mycroft, for at få fingrene i en vigtig efterretningshemmelighed. Og med dr. Watson ved sin side bliver Holmes blandet ind i en intrige, hvor ingen helt er den, han giver sig ud for at være. Sherlock Holmes: Edward Woodward. Dr. Watson: John Hillerman. Moriarty: Anthony Andrews. Instruktion: Stuart Orme.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Quizzen med Signe Molde
Quizzen med Signe Molde

23:30  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

DR3

21:00  

Noah
Noah I en åbenbaring bliver Noah udvalgt af Skaberen til at redde alle verdens dyrearter og sin familie, inden verden går under i en apokalyptisk oversvømmelse. Noah: Russell Crowe. Naameh: Jennifer Connelly. Tubal-cain: Ray Winstone. Instruktion: Darren Aronofsky.

23:10  

Conan the Barbarian
Conan the Barbarian For øjnene af drengen Conan bliver hans forældre myrdet af den onde krigsherre Thulsa Doom. Conan bliver solgt til slavehandlere, der træner ham op til at blive en drabelig kriger, som kæmper til døden mod andre slaver i arenaen. Da Conan bliver for stærk, bliver han sluppet løs. Snart krydser den onde Thulsa Doom igen hans vej, og nu går Conan på jagt efter hævn. Conan: Arnold Schwarzenegger. Thulsa Doom: James Earl Jones. Kong Osric: Max von Sydow. Instruktion: John Milius.

DR K

21:30  

Britiske slotte: Hopetoun House (5:6)
Britiske slotte: Hopetoun House (5:6) Ejendomsmægleren Phil Spencer er på rundrejse i Storbritannien, hvor han gør stop ved nogle af landets smukkeste og mest ekstravagante slotte og herregårde og fortæller om både deres landskabelige og historiske betydning.

22:20  

Guldgraverne (5:6)
Guldgraverne (5:6) Liv Thomsen sender i dette program to hold amatørarkæologer med metaldetektorer, passion og erfaring ud på en mark vest for byen Gram i Sønderjylland. Denne gang skal de to hold amatørarkæologer finde genstande i et område, hvor der har boet mennesker siden jernalderen, nær en nedlagt kirke, hvor der i middelalderen blev afholdt marked for tilrejsende håndværkere. Denne gang er det Team Fionia og Team Viking, der skal konkurrere om, at gøre dagens bedste fund og gøre os alle sammen lidt klogere på, hvem der levede netop her for mange år siden.

22:50  

Flugtkongen
Flugtkongen I 1949 flygter indbrudstyven Carl August Lorentzen igennem en 18 meter lang tunnel fra Horsens Statsfængsel. Det tog ham knap et år at grave tunnelen trods livsfare og sammenstyrtninger. Men hvem var manden bag Danmarkshistoriens længste og mest spektakulære tunnelflugt egentlig? Og hvordan lykkedes det Lorentzen at bygge tunnelen, som arkæologer for nyligt forsøgte at genfinde under den gamle fængselsgård i Horsens fængselsmuseum.

23:20  

Filmselskabet
Filmselskabet

23:50  

Det er bare et navn
Det er bare et navn Vincent skal være far for første gang. Han inviteres til middag hos sin søster og sin svoger, hvor han møder sin barndomsven Claude. Mens de venter på Vincents unge hustru, bliver Vincent spurgt, om han har bestemt sig for, hvad barnet skal hedde. Hans svar kommer i høj grad bag på resten af selskabet. Det kan man da ikke kalde sit barn?! Vincent: Patrick Bruel. Élisabeth: Valérie Benguigui. Pierre: Charles Berling. Instruktion: Alexandre de La Patellière og Matthieu Delaporte.

DR Ultra

21:05  

Sofie Linde Show I (3) - Citybois
Sofie Linde Show I (3) - Citybois I aften i Sofie Linde Show vender Citybois tilbage til DR Byens studie 5! Sofie har arrangeret en Citybois Tour i København for en flok pensionister - og så udfordrer hun Anthon og Thor i en våd omgang vand-pong. Tyrees Tyr og DJ Isak styrer musikken og Bubber har undersøgt om tilfældige voksne finder sig i at få rettet på håret og tøjet og få pillet bussemænd - ting, som børn må finde sig i på daglig basis. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

21:38  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:40  

Mistænkt 7: Sidste akt (2:2)
Mistænkt 7: Sidste akt (2:2) Jane Tennison sætter alle sejl til for at finde den 14-årige Sallie Sturdys morder. Samtidig kæmper hun med sine egne indre dæmoner. I 35 år har den kompromisløse politikvinde sat karrieren over privatlivet. Nu, få uger før hun går på pension, er omkostningerne for alvor begyndt at vise sig. Ikke mindst en nagende ensomhed, som har fået hende til at knytte sig lidt for tæt til Sallies veninde Penny. Jane Tennison: Helen Mirren. Sean Phillips: Stephen Tompkinson. Alun Simms: Robert Pugh. Instruktion: Phillip Martin.

02:10  

Imperiets juvel (14:14)
Imperiets juvel (14:14) "Deling af byttet" Det lykkes Guy at grave de rædselsvækkende detaljer om Robert Merricks død frem. Efterhånden som uafhængighedsdagen nærmer sig, udvikler sammenstødene mellem hinduer og muslimer sig til rene massakrer, og Sarah og Guy må erkende, at Storbritannien efterlader sin tidligere koloni i kaos. Sarah: Geraldine James. Guy: Charles Dance. Manuskript: Jim Taylor efter "The Raj Quartet" af Paul Scott. Instruktion: Christopher Morahan.

03:05  

Hvor kragerne vender (1)
Hvor kragerne vender (1) Bill Shore er plastikkirurg og udpræget storbymenneske. Han har alt, hvad han kunne ønske sig. Egen klinik i London, et flot hus og en skøn ny bil. Så han er ikke helt tilfreds, da hans kone Lisa tager job på en lille bitte ø i Nordøstengland. Som om det ikke var slemt nok, har Lisa skaffet Bill en stilling som øens læge. Nu må den sarkastiske Bill stå ansigt til ansigt med den ting, han hader allermest - mennesker...

03:50  

Hvor kragerne vender (2)
Hvor kragerne vender (2) For at redde sit ægteskab har den karrierefikserede plastikkirurg Bill Shore ladet sig overtale til at tage job som læge på en lille bitte ø i Nordøstengland. Men efter en uge i selskab med øens småskøre beboere har Bill fået mere end nok. Han vil hjem til civilisationen. Hvis han kendte sin kones følelser for den flotte landmand Duncan, ville han få endnu mere travlt med at få familien hjem til London...

DR2

00:15  

Overklassens sexorgier
Overklassens sexorgier Et meget støjende menneskeligt puslespil. Sådan beskriver en af arrangørerne de sexorgier, hun lever af at planlægge, og som bliver mere og mere udbredte i Storbritannien. Orgierne er eksklusive og foregår i det skjulte, men for første gang får vi her et kig ind i den hemmelige verden fyldt med lidenskab og sex. De maskeklædte gæster fortæller, hvordan de får lov til at udtrykke og udforske deres seksualitet iblandt mange andre mennesker, og arrangørerne viser rundt i de huse, hvor de eftertragtede orgier finder sted.

01:05  

Kvindemorderne Fred og Rose West (3:3)
Kvindemorderne Fred og Rose West (3:3) Da politiet i 1992 bankede på døren til Fred og Rose West i Cromwell Street 25, efterforskede de et seksuelt overgreb på en 13-årige pige, men en stædig politibetjent var også mistænksom på grund af deres forsvundne datter. Kriminalbetjent Hazel Savage kæmpede i 18 måneder for at få lov til at grave gårdhaven op. Derefter fulgte et kæmpe efterforskningsarbejde, før de to massemordere kunne komme på anklagebænken.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:10  

Gift ved første blik USA IV (10:16)
Gift ved første blik USA IV (10:16) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Det er næsten fire uger siden, at seks singler blev til tre ægtepar. De har allerede festet sammen, rejst sammen og boet sammen. De er ikke helt fremmede for hiananden, men har stadig meget at lære om hinanden. Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor tre eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

02:00  

Petra elsker sig selv (7:8)
Petra elsker sig selv (7:8) Solferien med Asbjørn er lige om hjørnet. Petra shopper bikini og de negative tanker vender tilbage. Petra mødes med sin lillebror Emil fordi hun vil dykke ned i sin barndom og undersøge, hvad det var der gjorde at lille Petra pludselig begyndte at hade sin krop. Hun forsøger med hypnose at slutte fred med fortiden og de negative tanker. For så længe Petra kan huske har hun været uvenner med sin krop. Hun synes hele tiden den er forkert, for grim og for tyk. Det har sat en mental bremse for strandture i bikini og stramtsiddende tøj og Petra hader synet af sin nøgne krop i spejlet. Nu er hun blevet træt af at det skal fylde så meget i hovedet, og da en solferie med kæresten står for døren, beslutter hun sig for at tage kampen op med de negative tanker. Men hvad skal der til? Er det slankekure og shapewear? Danseterapi, plastikkirurgi og sexet undertøj? Eller har Petra bare vænnet sig til at hade det, hun ser i spejlet. Gennem otte programmer følger vi Petras personlige rejse for at få svar på spørgsmålet: hvordan lærer man at elske sin krop?

02:30  

Petra elsker sig selv (8:8)
Petra elsker sig selv (8:8) Det er blevet tid til Petra og Abjørns rejse og tid til at gøre status. Er Petra blevet bedre til at elske sin krop, eller fylder de negative tanker stadig for meget? Og kan Asbjørns brev til Petra hjælpe på den evige usikkerhed? Inden Petra skal afsted forsøger hun sig med et nyt fotoshoot. For at sætte punktum vil hun have taget et nyt billede af sig selv i undertøj - et billede, som viser hende som hun ser ud og som hun vil lægge på Instagram. For så længe Petra kan huske har hun været uvenner med sin krop. Hun synes hele tiden den er forkert, for grim og for tyk. Det har sat en mental bremse for strandture i bikini og stramtsiddende tøj og Petra hader synet af sin nøgne krop i spejlet. Nu er hun blevet træt af at det skal fylde så meget i hovedet, og da en solferie med kæresten står for døren, beslutter hun sig for at tage kampen op med de negative tanker. Men hvad skal der til? Er det slankekure og shapewear? Danseterapi, plastikkirurgi og sexet undertøj? Eller har Petra bare vænnet sig til at hade det, hun ser i spejlet. Gennem otte programmer følger vi Petras personlige rejse for at få svar på spørgsmålet: hvordan lærer man at elske sin krop?

03:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:35  

The Angels' Share
The Angels' Share Robbie bliver idømt samfundstjeneste efter en voldsepisode. Det er Robbies sidste chance, og den får han brug for, for kort efter bliver han far for første gang. Under sin samfundstjeneste møder han Rhino, Albert og Mo. Ligesom Robbie er de fanget i en ond cirkel af arbejdsløshed, men et besøg på et whiskydestilleri kommer måske til at vende op og ned på kvartettens liv. Robbie: Paul Brannigan. Leonie: Siobhan Reilly. Harry: John Henshaw. Instruktion: Ken Loach.

03:10  

Store danskere - Kai Munk
Store danskere - Kai Munk Digterpræsten Kaj Munk var 30ernes og 40ernes store dramatiker, men den 4. januar 1944 blev han myrdet af Gestapo. Forinden havde han i prædikener, skuespil og taler udfordret besættelsesmagten, samarbejdspolitikerne og værnemagerne. Men Munk havde selv i 30erne været forblændet af Mussolini og Hitler. Efter mordet blev Kaj Munk et symbol på dansk modstand mod den tyske besættelse. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Sendt første gang 27.03.05

03:50  

Store danskere: PH
Store danskere: PH Poul Henningsen er provokatør af guds nåde. Ordene er hans våben i en livslang kamp for en bedre verden, og han bruger dem utrætteligt. Poul Henningsens viser gør den danske revy meningsfuld, og hans avisartikler angriber tidens problemer direkte og uanset prisen. Han siger altid magthaverne imod og uden frygt. Heldigvis har han har et enestående godt humør. Og han får brug for det. For at gennemføre sit livs værk, for at gøre en forskel. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HILLEROED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0325000430