Hillerød
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 21. juli 2018

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 21. juli 2018

DR1

01:20  

Jack Driscoll - det stjålne barn
Jack Driscoll - det stjålne barn Politimanden Jack Driscoll har overtaget sin fars job som landbetjent i det afsidesliggende samfund på den irske vestkyst, hvor han voksede op. Da en to-årig dreng bliver bortført, får Jack til opgave at lede efterforskningen. Imens bliver hans korrupte far genstand for en intern undersøgelse, der truer med at få alle skeletterne til at rasle ud af skabet.

02:50  

Strømerne fra Liverpool (4:12)
Strømerne fra Liverpool (4:12) En bandekrig truer med at bryde ud i Liverpool. Bandelederen Johnny Boateng har kig på en klub, der tilhører gangsteren John Sullivan. Og da en dørmand bliver stukket ned foran klubben, må makkerparret de Pauli og Callaghan træde i aktion for at forhindre, at situationen kommer ud af kontrol.

03:45  

Bonderøven 2013 (16)
Bonderøven 2013 (16) Nu, da Frank har besøg fra Afrika, høstes der med segl, og legehuset tækkes med langhalm, mens Kastaniegården får solfangere på laden, og de første mure rejser sig i bindingsværket på det nye stuehus. Sendt første gang 26.09.13

04:15  

Kender Du Typen? 2015 (9)
Kender Du Typen? 2015 (9) "Kender Du Typen?" er taget en tur på landet, hvor de to livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup starter dagen med en æggejagt i hovedpersonens elskede hønsehus. Men hvilken kendt dansker har en forkærlighed for æggekage og fjerkræ? Det skal livsstilseksperterne regne ud, inden programmet er omme. Vært: Mads Steffensen

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:05  

DR-Friland: Vinter på Friland
DR-Friland: Vinter på Friland Energien var stor, da selvbyggerne sidste sommer begyndte at bygge deres gældfrie huse i halm, muslingeskaller og genbrugsmaterialer på den bare mark. Men kulden kom, og hvordan har det så været at bo i en skurvogn midt i en isvinter omgivet af halmballer og halvfærdige huse? Tilrettelæggelse: Anton Gammelgaard Sendt første gang 16.04.03

05:30  

Når man laver en elefantunge
Når man laver en elefantunge Der er amoriner i luften bag kulisserne i Zoo i København. Hunelefanten Coco gør sig til over for hannen Chieng Mai, og det får konsekvenser! Så vi ser, hvordan man laver en elefantunge. Elefant-babyen Punjab er en grovæder, så han skal på vægten, mens den thailandske elefantunge Tonsak går til alternativ behandler.. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 20.01.03

06:00  

Naturtid (7:20)
Naturtid (7:20) Jørgen Skouboe og naturvejleder Jes Aagaard er i Geels Skov, hvor de mødes med brugerne af skoven. Skoven er indrettet som en slags menneskeskov, hvor alle må gøre hvad de har lyst til, dog er der nogle enkle regler. De fleste overholder reglerne, men en ældre herre på 81, har uden tilladelse bygget 7 store trolde. Tilrettelæggelse Jørgen Skouboe Sendt første gang 19.09.09

07:00  

Auktionssommer (7:8)
Auktionssommer (7:8) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

08:00  

Antikkrejlerne (307)
Antikkrejlerne (307) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

08:45  

Antikkrejlerne (308)
Antikkrejlerne (308) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

00:30  

El Salvadors retsmediciner
El Salvadors retsmediciner Israel Ticas er El Salvadors eneste retsmediciner. I et af verdens farligste lande er det hans job at finde de hundredvis af savnede personer, der er blevet myrdet og begravet af rivaliserende gadebander. Uden ham ville ingen ane omfanget af myrderierne. Banderne har godt nok erklæret våbenhvile i 2012, men nu stiger antallet af mord igen, og trods Israel Ticas heroiske arbejde, bliver mange af morderne aldrig stillet til regnskab for deres ugerninger.

01:25  

Forelsket i en trans
Forelsket i en trans Du ser din drømmepige og falder med et brag. Senere opdager du for det første, at kvinden i dit liv i virkeligheden er en mand. For det andet, at det ikke betyder noget. Men hvordan ser omgivelserne, venner og familie på den sag? Andy er transkønnet og længes efter den store kærlighed. Harlen har mødt sit livs kærlighed i den transseksuelle sanger Geri, men hvad vil hans kone sige? Mark og Lorenna hører til de meget få gifte transkønnede par, men vil det lykkes dem at få et normalt liv?

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:30  

X Games Minneapolis: BMX Street finale, BMX Park Best Trick,
X Games Minneapolis: BMX Street finale, BMX Park Best Trick,

02:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:45  

X Games Minneapolis: Moto X High Air, BMX Big Air og Moto X
X Games Minneapolis: Moto X High Air, BMX Big Air og Moto X

05:55  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:30  

De vilde 60'ere: Vietnam 1964-1969
De vilde 60'ere: Vietnam 1964-1969 "Vietnam 1964-1969" Amerikansk dokumentarserie fra 2013. (The Sixties) 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. Vietnamkrigen ændrede USA på en måde, der giver efterdønninger den dag i dag. Mange mener, at det var tv-billederne fra en grusom og beskidt krig, der blev sendt direkte ind i de amerikanske stuer, der afgjorde krigens udfald.

01:15  

Diên Biên Phú
Diên Biên Phú Den 13. marts 1954 går Viet Minh, den vietnamesiske nationale socialistiske befrielsesbevægelse, til angreb på den franske garnison i byen Diên Biên Phú. Det bliver starten på et 57 dage langt slag, der fører til garnisonens fald. Et nederlag, der kort efter får Frankrig til at trække sig ud af Vietnam. Howard Simpson: Donald Pleasence. Jégu de Kerveguen: Patrick Catalifo. Béatrice Vergnes: Ludmila Mikaël. Instruktion: Pierre Schoendoerffer.

03:25  

Kvit eller Dobbelt (3:8)
Kvit eller Dobbelt (3:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

04:30  

Kvit eller Dobbelt (4:8)
Kvit eller Dobbelt (4:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

05:45  

Dagens Sang: Det er igen den fine, lyse nat
Dagens Sang: Det er igen den fine, lyse nat - sunget af et af DR's kor.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Jeg ser de bøgelyse øer
Dagens Sang: Jeg ser de bøgelyse øer - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Gensyn med Dirch Passer
Gensyn med Dirch Passer - der var så elsket, at bare hans navn udløste latterkaskader. Årene mellem 1955 og 1980 giver et både grinagtigt, eftertænksomt og vemodigt indblik i en stor komikers univers. Vært:Per Pallesen. Tilrettelæggelse: Hans Chr. Nørregaard, Bo Sprehn og Liselotte Winkel.

DR Ultra

01:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:59  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:00  

Zorro (13)
Zorro (13) Tornadoen

06:25  

Dybet (5)
Dybet (5)

06:45  

Grizzy og lemmingerne (37)
Grizzy og lemmingerne (37)

06:50  

Grizzy og lemmingerne (38)
Grizzy og lemmingerne (38)

07:00  

Grizzy og lemmingerne (39)
Grizzy og lemmingerne (39)

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:15  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Wild Kratts (17)
Wild Kratts (17)

07:50  

Wild Kratts (18)
Wild Kratts (18)

08:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Gumball IV (25)
Gumball IV (25)

08:45  

Gumball IV (26)
Gumball IV (26)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (20)
Den fortryllede karrusel (20) På frihedens veje

05:10  

Babar (7)
Babar (7) Abe-idolet

05:25  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

06:00  

Chuggington (6)
Chuggington (6)

06:15  

Morten Skildpadde (11)
Morten Skildpadde (11) Morten finder en skat

06:40  

Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie
Sovedyr på eventyr II (3) - Bamsis lyserøde historie Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.

07:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (29)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (29) De fem dukker

07:15  

Junglebogen (42)
Junglebogen (42) Maleren Mowgli.

07:30  

Postmand Per - filmen
Postmand Per - filmen Per drømmer om at tage på ferie sammen med sin kone. Han vil gerne rejse til Italien. Men desværre får Per ikke sin bonus, som han plejer, da hans chef har skåret bonusserne væk, for at spare penge. Per giver dog naturligvis ikke så let op. På ferie skal de komme, der skal som altid bare findes en løsning. Og løsningen er naturligvis at deltage i en talentkonkurrence og vinde hovedpræmien, der er en rejse til Italien! Per melder sig straks til konkurrencen, og det viser sig, at Per har en helt fantastisk sangstemme. Per bliver hurtig meget populær, men han indser hurtigt at det at være en kendis, også har sine udfordringer.

08:50  

Pyjamasheltene (45)
Pyjamasheltene (45)

 
DR1

09:29  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:35  

Pingviner i Antarktis
Pingviner i Antarktis Antarktis er pingvinernes kontinent. Her vrimler det med Adelie-pingviner, kejserpingviner, kongepingviner og mange andre pingvinarter. På nordvestkysten bor en koloni af kejserpingviner. Mens andre pingvinarter trækker nordpå om vinteren, benytter kejserpingvinerne vinteren til at parre sig og lægge æg. Lige så snart hunnen har lagt ægget, overgiver hun det til hannen, så han kan ruge på det, mens hun selv tager til havs for at blive fedet op igen. Hele vinteren står hannerne i mørket, mens vinterstormene raser, og venter på forårets komme og hunnernes tilbagekomst. Hvordan kan pingvinerne overleve under de ekstreme vejrforhold, og hvordan er deres eksistensmuligheder, hvis klimaet ændrer sig?

10:25  

Okawango-deltaet
Okawango-deltaet Et kig på det mangfoldige plante- og dyrelivet i det store delta, Okawango, i det nordlige Botswana.

11:15  

Tæt på hunden (6:7)
Tæt på hunden (6:7) Vores liv har ændret sig meget i de sidste 50 år, og det samme har vores hundes liv. Menneskets bedste ven tilbringer mere og mere tid alene hjemme. Gennem skjulte kameraer følger vi en række sovende, aktive, gøende og klynkende hunde gennem de lange, ensomme dage. Men ny teknologi, der gør hunden i stand til at telefonere og se tv, kan måske hjælpe.

DR2

09:30  

Obama fra Bronx
Obama fra Bronx Tænk hvis man en dag så sig i spejlet og så, ikke sig selv, men verdens mægtigste mand. Det skete for Louis Ortiz, da han i 2008 barberede sit fipskæg af, kiggede i spejlet og pludselig ikke så den sædvanlige midaldrende, arbejdsløse puertoricanske familiefar fra Bronx, men i stedet så håb, forandringer og penge. Siden har Ortiz forsøgt at leve af sin forbløffende lighed med præsident Obama.

10:30  

I følelsernes vold - Sorgen
I følelsernes vold - Sorgen Dansk reportage fra 2015 Værelset i lejligheden i Odense står som den 18-årige Stefan forlod det for syv år siden. Drengen døde kort efter på hospitalet og siden har hans mor hver dag åbnet døren for at sige, hvad der er sket i hverdagen og for at fortælle, hvordan hun har det uden ham. Den kroniske og komplicerede sorg har helt taget over og forhindrer Stefans mor i at komme videre i sit liv, hvis hun ikke tager imod hjælp. I den anden ende af landet står der også et fuldt møbleret værelse efterladt. Her skabte Tonnis kone sine kunstværker, der nu er et smertefuldt minde over hendes pludselige død. Men så beslutter Tonni at rydde op i både hus og liv. De har begge mistet det kæreste de havde. Men de håndterer sorgen på helt forskellig måde.

11:15  

Felix og vagabonden (5:8)
Felix og vagabonden (5:8) Dansk reportage fra 2016 Felix og vagabonden møder ved dagens første shelterplads tre flygtninge, der er taget på picnic i det fri. Derefter går turen mod Frederikshavn, hvor de to er blevet inviteret hjem til kæresteparret Else og Svend, der midt i 50erne gik på netdating for at møde hinanden. I Lind opdager Henning et helt nyt shelter, der viser sig at være privatejet af en skulpturkunstner, der for nogle år siden valgte at sælge sit firma for at udleve sin kunstnerdrøm. Sendt første gang 31.01.2016

11:45  

Felix og vagabonden (6:8)
Felix og vagabonden (6:8) Dansk reportage fra 2016 Felix og Vagabonden er ankommet til Middelfart, hvor de først slår sig ned i shelteret med udsigt til lillebæltsbroen. På Stige ø ved Odense inviterer handymanden Martin Felix og Henning til at overnatte i hans gamle istandsatte togvogn. Men hvad Henning ikke ved, er at Martin har planer om, at de to skal afkoge et dyrehoved, der skal hænge som trofæ på togvognen og så går der ren nak og æd i den. 30-årige Maria, der elsker hjemløse kommer forbi med hjemmebagte pandekager til Henning. Men bag den glade piges smil gemmer sig en inderlig drøm, hun har svært ved at få til at gå i opfyldelse. Sendt første gang 07.02.2016

DR3

11:15  

Dyrenes syv dødssynder (6:7)
Dyrenes syv dødssynder (6:7) Misundelse, vellyst, vrede, dovenskab, griskhed, hovmod og frådseri er i menneskeverdenen forbundet med syndig opførsel. Men i dyreriget er disse adfærdsformer slet og ret overlevelsesmekanismer. Skuespilleren Richard E. Grant kigger nærmere på dyrenes 'synder' og drager paralleller til menneskets DNA. Her er hovmod på agendaen.

DR K

09:50  

Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg
Lørdagshjørnet - Jørgen Ryg I samtale med Henrik Iversen over en sød kop kaffe fortæller Jørgen Ryg om sine musikalske forældre, om at være soldat, om egentlig at være blufærdig og kunne gemme sig bag en rolle. Sendt første gang 12.02.77.

10:50  

Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Kirsten Lehfeldt, Lise Ringheim, Peter Hesse Overgaard, Ulf Pilgaard og Peter Schrøder. Sendt første gang 1991.

11:25  

Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Kirsten Lehfeldt, Lise Ringheim, Peter Hesse Overgaard, Ulf Pilgaard og Peter Schrøder. Sendt første gang 1991.

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

09:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Sangskriveren Dave tror ikke sine egne ører, da han finder tre små jordegern i sit køkken. Alvin, Simon og Theodore kan nemlig ikke alene tale - de kan også synge! Dave hyrer fluks de tre jordegern til at synge hans sange. Det vender op og ned på hans liv. Den usædvanlige sangtrio tager verden med storm, men samtidig opdager Dave hurtigt, at det er sin sag at holde styr på de tre frække pelsdyr. Dave: Jason Lee. Ian: David Cross. Claire: Cameron Richardson. Instruktion: Tim Hill.

11:20  

The Next Step IV (22)
The Next Step IV (22) Løse rygter

11:45  

The Next Step IV (23)
The Next Step IV (23) Her kommer din mand

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie II (9)
Kasper og Sofie II (9) Der er planlægningsdag i børnehaven, og Harald skal passe Kasper og Sofie, selvom han egentlig er på arbejde i antikvitetsbutikken. Kasper og Sofie har det sjovt med at undersøge butikken. De lærer om gamle dage og er nysgerrige omkring riddere. Harald må hjælpe en kunde, så han opfordrer børnene til at lege riddere og prinsesse sammen med Løveungen og Frøken Kanin. Børnene har det sjovt med at rode gennem køkkenet efter ting, som vil passe som rekvisitter til rollespillet. I stedet for at blive sur over rodet, leger Harald med og har det sjovt sammen med dem.

09:15  

Kasper og Sofie II (10)
Kasper og Sofie II (10) Esther tager Kasper og Sofie med i cirkus. De griner en masse af de sjove klovne, og en selvbevist Sofie lærer, at det er helt i orden at grine af sig selv og være lidt skør og tosset en gang i mellem.

09:30  

Pax' jordiske eventyr II (9:10)
Pax' jordiske eventyr II (9:10) De gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. Hundeklubbens årlige konkurrence får overjordisk besøg og intet er som det plejer. Pax stjæler en hund, bliver fanget i forhindringsbanen og lugter sig frem til en strømpe på usandsynlig lang afstand. Den sure dame er endnu mere sur en sædvanligt.

09:40  

Pax' jordiske eventyr II (10:10)
Pax' jordiske eventyr II (10:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. Rumdragten bliver på land, da Pax tilfældigvis tager til søs med Den sure dames store færge. Der opstår strømnedbrud, uventede rejer og en usædvanlig vild jagt. Men kan Pax vende tilbage til rumskibet uden sin rumdragt?

10:00  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

10:10  

Cirkeline
Cirkeline 2+2=5. Cirkeline holder skole for musene - de skal både have musik og Katteorientering! Men så skal de have Botanik, og det foregår ude i haven, hvor de både møder jordrotterne og skovalfen Nisse!

10:25  

Flaskepost fra Stillehavet (6)
Flaskepost fra Stillehavet (6)

10:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og hans søde lille gris får smag for gærede kirsebær, men den slags bliver man fuld af.

11:20  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. I hvert afsnit besøger værten Stefan et nyt quizdyr, som får chancen for at vinde en flot præmie. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

11:30  

Ramasjang Mysteriet II (2)
Ramasjang Mysteriet II (2) Hvor er Bamses honningkrukke? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

De store katte (27)
De store katte (27) Geparden Honey er en utrættelig og god jæger, så hendes tre unger får mad nok. Leoparden Shadow har flyttet sine unger til en ny hule, men overraskende nok ser den ikke ud til at være sikret mod hyæner. Sumpflokkens løvinder er i færd med at lave en børnehave, så de kan være fælles om at passe ungerne.

12:30  

Den blå planet II (4:7)
Den blå planet II (4:7) BBC tager os endnu engang på en magisk rejse til den største, men mindst kendte del af vores planet, de store oceaner, hvor forskerne siden den første serie i 2001 har fået en langt dybere forståelse af livet i havene. Det åbne hav er verdens største vildmark. Det dækker halvdelen af jordens overflade. Her er ingen steder at gemme sig og kun meget lidt at spise. For at overleve her må dyrene anstrenge sig til det yderste og udvise både udholdenhed og intelligens.

13:20  

Hjemmefronten II (1:6)
Hjemmefronten II (1:6) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

14:05  

Hjemmefronten II (2:6)
Hjemmefronten II (2:6) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

14:55  

The Sentinel
The Sentinel Den erfarne Secret Service-agent Pete Garrison har ansvaret for præsidentfruens sikkerhed, da han kommer på sporet af et mordkomplot mod hendes mand. Noget tyder på, at attentatmanden skal findes inden for sikkerhedstjenestens egne rækker. Og da sporene pludselig begynder at pege mod Garrison selv, må han kaste sig ud i et kapløb med tiden for at rense sit navn og redde præsidentens liv. Pete Garrison: Michael Douglas. David Breckinridge: Kiefer Sutherland. Jill Marin: Eva Longoria. Sarah Ballentine: Kim Basinger. Instruktion: Clark Johnson.

DR2

12:15  

Livets opskrift - Grækenland (2:5)
Livets opskrift - Grækenland (2:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til den lille græske ø Ikaria, som er en af de mindst turistede øer i Grækenland. Her skal Sisse bo hos Georgios og Elini som lever en bæredygtig tilværelse, hvor de stort set er 100% selvforsynende. Men udover at bo hos familien, tager de hende også med rundt på øen, for at snuse til nogle af de ting, som måske kan være hemmeligheden blandt beboernes lange levetid. Bl.a. møder hun herbalisten Diamandis, som hver dag drager ud i naturen for at indsamle de helt rigtig urter. Hun høster honning og så når hun også forbi et karneval. Men spørgsmålet er, hvad alle disse ting har med deres høje levealder at gøre? Sendt første gang 10.11.2015

13:00  

Familien fra Lærkevej (3:6)
Familien fra Lærkevej (3:6) Følg TV-journalist Abdel Aziz Mahmoud og hans hjertevarme familie, når de inviterer os ind i hjemmet på Lærkevej. Denne gang er nerverne på højkant. Murad skal nemlig på scenen til Dansk Melodi Grandprix. En begivenhed, der sætter tanker i gang om at træffe modige valg og som samler hele familien i jubelrus og spænding. For skal det lykkedes Murad at vinde danskernes hjerter med sine danske sangtekster?

13:30  

Familien fra Lærkevej (4:6)
Familien fra Lærkevej (4:6) Se med, når den gode familie fra Lærkevej igen inviterer os indenfor i deres sjove, udfordrende og kærlige fællesskab. Familien samles omkring Souad, der holder en kæmpe takkemiddag for hele byen, der har taget godt i mod de nytilkomne flygtninge. Hele familien er som altid sat i gang for at få hjulene til at køre. Og Souad kommer for alvor på prøve, da hun skal holde sin store tale til forsamlingen - for spørgsmålet er, om hun får styr på forholdsordene og kan leve op til journalistsønnen, Abdels , tårnhøje krav.

14:00  

Indefra med Anders Agger - Venteliste
Indefra med Anders Agger - Venteliste Dansk reportage fra 2016 Anders Agger er i tre dage helt tæt på 30-årige Kristine Lykke Roed, der i fem år har stået på venteliste til en ny nyre. På organventelisten står hun sammen med over 400 andre danskere, der venter på at et menneske skal dø, for at de kan få et nyt liv. Som nyresyg har Kristine dog en anden mulighed: Hun kan få en nyre fra en levende donor. Men hvordan kan man bede sin familie, kæreste eller venner om at give verdens største gave? Sendt første gang 07.11.2016

14:45  

Indefra med Anders Agger - Cirkuskroen
Indefra med Anders Agger - Cirkuskroen Dansk reportage fra 2017 De brune værtshuse i Danmark er på retur. Med dem forsvinder en tidslomme med en helt særlig jargon og et rummeligt fællesskab. Cirkuskroen er et af de ældste værtshuse i Aarhus. Her hedder krofatter Klovnen og nogle af stamgæsterne Kim Skrald og Spritteren. På Cirkuskroen kommer et broget klientel af fiskere, havnearbejdere, pensionister og akademikere. Sendt første gang 09.10.2017

DR3

12:00  

Dyrenes syv dødssynder (7:7)
Dyrenes syv dødssynder (7:7) Misundelse, vellyst, vrede, dovenskab, griskhed, hovmod og frådseri er i menneskeverdenen forbundet med syndig opførsel. Men i dyreriget er disse adfærdsformer slet og ret overlevelsesmekanismer. Skuespilleren Richard E. Grant kigger nærmere på dyrenes 'synder' og drager paralleller til menneskets DNA. Her kommer grådighed under lup.

12:45  

Ret ind eller forsvind - ung i Kina
Ret ind eller forsvind - ung i Kina I Kina bliver der stillet store krav til unge om at præstere og at få succes. Presset på de unge er enormt. Men hvad sker der med dem, som ikke formår at leve op til samfundets høje forventninger? Journalisten Billie JD Porter rejser til Kina og viser os en side af landet, som kun de færreste kender til.

13:35  

Desperat dating - ung i Kina
Desperat dating - ung i Kina I Kina er der prestige i at blive tidligt gift, og det er decideret tabu ikke at være 'afsat', når man er i slutningen af tyverne. Journalisten Billie JD Porter rejser til Kina og kigger nærmere på kinesernes kontrollerede kærlighedskultur, hvor statssponsorerede ægteskabsmarkeder, datingkurser og plastikkirurgi benyttes for at øge unges ægteskabspotentiale.

14:30  

Sådan bliver du rig - ung i Kina
Sådan bliver du rig - ung i Kina Efter det seneste kinesiske økonomiske opsving er Kina i dag et af de mest ulige lande i verden. Journalisten Billie JD Porter rejser til Kina og undersøger, hvordan denne store ulighed kommer til udtryk. På sin rejse rundt i landet møder hun alt fra fattige løsarbejdere, der knokler for livets opretholdelse, til stenrige kinesere med hang til champagne og golfspil.

DR K

12:00  

Flådens historie (1:7)
Flådens historie (1:7) H.M. Dronningen fortæller Flådehistorie. Troels Kløvedal besøger H.M. Dronning Margrethe ombord på Kongeskibet Dannebrog til en samtale om livet på søen, svenskekrigene og om dansk ekspeditionshistorie. Dronningen fortæller om kongefamiliens og ikke mindst hendes far Kong Frederik IX's glæde ved Dannebrog, samt hendes spændende erindringer fra en barndom omgivet af søfolk. Der bliver desuden tid til en lille privat rundvisning på Dannebrog.

12:35  

Flådens historie (2:7)
Flådens historie (2:7) Den danske flådes historie tager sin begyndelse 10. august 1510. Fra Slotø i Nakskov Fjord påmønstrer Troels Kløvedal søværnets øvelseskuttere Svanen og Thyra, og tager os med på en rejse gennem dansk renæssance til søs. Vi sejler op gennem Østersøen, hvor de ældste dele af flådens historie udspillede sig. Vi besøger Bornholm, der altid har ligget midt i den krigshærgede Østersø. På Gotland fortæller Kløvedal om Visbys fald i 1361, og i Stockholm om Christian II's indtagelse af byen og Det Stockholmske Blodbad.

13:35  

Kongehuset indefra (5:7)
Kongehuset indefra (5:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Kronprins Frederik gør klar til den store tur i mediemøllen, når han skal vælges til IOC. Og kronprinsesse Mary får klaret tankerne til sin næste tale under den daglige løbetur i slotsparken. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar

14:05  

Kongehuset indefra (6:7)
Kongehuset indefra (6:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Der er statsbesøg i Vietnam - og for første gang deltager både regentparret og kronprinsparret. Og så vil Oprah Winfrey havde kronprinsesse Mary med i sit talkshow. Men kongehuset er lunken overfor idéen. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar

14:35  

Kongehuset indefra (7:7)
Kongehuset indefra (7:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Danmarks mest berømte tale - Dronningens nytårstale - er flere måneder undervejs. Den bliver skrevet i hånden - og Dronningen insisterer på, at den skal afleveres direkte. Med eller uden fejl. Under nytårstaflet bliver kronprinsesse Mary slået af storheden - og må knibe sig selv i armen. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar

DR Ultra

12:05  

The Next Step IV (24)
The Next Step IV (24) Kærlighedens dans

12:30  

The Next Step IV (25)
The Next Step IV (25) Den svære kærlighed

12:50  

The Next Step IV (26)
The Next Step IV (26) Karmapolitiet

13:10  

The Next Step IV (27)
The Next Step IV (27) Kun for dig

13:35  

The Next Step IV (28)
The Next Step IV (28) Farezonen

13:55  

Danmarks største youtuber - Bimsefar i voksenble (9:12)
Danmarks største youtuber - Bimsefar i voksenble (9:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Stik imod alle anbefalinger fra "Bimsefars" manager siger Niels ja tak til en større sponsoraftale med et firma som producerer Voksenbleer. Kasper bakker sin far op i håb om at han en gang for alle vil blive en kæmpe fiasko på nettet. Og for første gang ser planen ud til at lykkes. Instruktør: Jacob Riising

14:05  

Danmarks største youtuber - En rigtig lorteidé (10:12)
Danmarks største youtuber - En rigtig lorteidé (10:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Nedturen efter ble reklamen er for alvor begyndt for "Bimsefar". Hans følgere forlader ham nærmest ligeså hurtigt som de kom og han vælger derfor at opsøge Youtube stjernen Alexander Husum i håb om at han kan hjælpe. Danmarks største Youtuber er i den grad ved at gå ned med stress, men vælger i stedet bare at lægge endnu flere videoer på Youtube. Instruktør: Jacob Riising

14:15  

Danmarks største youtuber - Sauna challenge (11:12)
Danmarks største youtuber - Sauna challenge (11:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Niels har fået en genial plan til hvordan han får alle sine følgere tilbage på Youtube. Han vil opholde sig 24 timer i en sauna. Kasper tager med for at filme og holde øje med sin far som nu er mere desperat efter succes end nogensinde. Ikke alt går efter planen hvilket får alvorlige konsekvenser for "Bimsefar". Instruktør: Jacob Riising

14:25  

Danmarks største youtuber - Kærestebrevet (12:12)
Danmarks største youtuber - Kærestebrevet (12:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Niels bliver udskrevet fra hospitalet og beslutter sig langt om længe for at slette sin konto på Youtube. Kasper er derfor lettet over at det nu er slut med en kikset far på internettet. Forholdet til Maja fra 7. klasse er dog stadig dårligt, men så kommer Niels i tanke om et brev. Instruktør: Jacob Riising

14:35  

Bidt, brændt og stukket II - En ægte snylter (7)
Bidt, brændt og stukket II - En ægte snylter (7)

14:50  

Cykel Karaoke - Marcus og Martinus
Cykel Karaoke - Marcus og Martinus I dette afsnit af Cykel Karaoke får Jannik besøg af selveste Marcus & Martinus. De er nogle af Europas største popstjerner. Der er vild energi, når Marcus & Martinus er med, og de synger både deres egne sange, og et af deres yndlingsnumre. Drengene tager på hjortejagt, hilser på fans og Jannik har arrangeret en overraskelse til superstjernerne! Kom i gear og tag med os på cykeltur!

DR Ramasjang

12:00  

Junglebogen (6)
Junglebogen (6) Den sovende slange.

12:10  

Junglebogen (7)
Junglebogen (7) Skatten.

12:25  

Heino fikser alt - Vippestolen (3)
Heino fikser alt - Vippestolen (3) Marie har ringet til Heino, fordi hendes stol vipper, og det er jo faktisk ret farligt, mener Heino. Han går straks i gang med fuksvansen, men får måske savet lidt for meget af.

12:35  

Heino fikser alt - Ornitologen (4)
Heino fikser alt - Ornitologen (4) Aslak har fået en kikkert i gave, så han kan kigge efter fugle, men der er ingen fugle at kigge på. Heino og Aslak prøver at lokke fuglene frem i stedet, og til sidst kommer der en fugl, de slet ikke havde regnet med.

12:45  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Alexander er rigtig træt af det dumme fantasi-monster, der gemmer sig under hans seng. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper ham med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

13:00  

Rosa fra Rouladegade III (10)
Rosa fra Rouladegade III (10) Maries havregrynsskovbund Marie er tit på besøg hos sin bedstefar, der bor på landet og godt kan lide at sove. Men når han ikke sover, plejer de at gå i skoven, og der er bedstefar rigtig god til at fortælle om skoven dyr og planter. Det kan Marie godt lide, og hun vil rigtig gerne bage en helt speciel kage til ham. Sammen med Rosa forklæder hun sig som kunstmaler for at udspionere bedstefaderen, så de kan lave den perfekte kage til ham.

13:25  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

13:50  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:35  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. "Duer ikke! Næste!" - siger prinsessen til alle sine bejlere. Men da herremandens to sønner vil prøve lykken hos prinsessen, sker der noget, som overrasker dem alle: deres frække bror Klods-Hans kommer og blander sig!

DR1

16:40  

Bare det ikke regner - med Degn og Lindy på Vorbasse Marked
Bare det ikke regner - med Degn og Lindy på Vorbasse Marked Når sommeren rammer landet, vågner foreningsdanmark op til dåd. Christian Degn og hans makker Lindy Aldahl, som de fleste kender fra programserien "Rigtige Mænd", tager på tur i sommerlandet for at finde ind til sjælen bag tre meget forskellige arrangementer, som ikke ville kunne blive til virkelighed uden tusindvis af frivillige, der dropper ferien, så vi andre kan nyde markeder, festivaler og byfester. Det første program er fra Vorbasse Marked, hvor 250.000 gæster kommer til det, arrangørerne kalder: "Danmarks Største Familietradition". Der er hestehandel, hammerslag og så får de to værter besøg af nogle af landets mest populære musikere. Vi tør godt love en god aften i godt selskab. Bare det ikke regner...

17:40  

Tæt på hunden (7:7)
Tæt på hunden (7:7) Vores liv har ændret sig meget i de sidste 50 år, og det samme har vores hundes liv. Menneskets bedste ven tilbringer mere og mere tid alene hjemme. Gennem skjulte kameraer følger vi en række sovende, aktive, gøende og klynkende hunde gennem de lange, ensomme dage. Men ny teknologi, der gør hunden i stand til at telefonere og se tv, kan måske hjælpe.

DR2

15:30  

Temalørdag: Camping - fra primitivt til vild luksus
Temalørdag: Camping - fra primitivt til vild luksus Hvorfor gider danskerne bruge deres ferier på at sove i telt og selv lave mad, når de i stedet kan blive vartet op og få vilde oplevelser i udlandet? Livsstilsekspert Christine Feldthaus, der ikke selv har camperet siden hun var barn i 1960'erne, har svært ved at forstå, hvorfor camping er så populært. Derfor er hun nysgerrig efter at finde ud af, hvad det er for livsværdier, campisterne har - og om hun kan lære at elske camping. I denne temalørdag tager Christine Feldthaus sammen med sin søn Alfred ud i det danske campingland og afprøver undervejs tre forskellige campingoplevelser - fra det helt primitive til det allermest luksuriøse, Danmark kan byde på.

16:30  

Temalørdag: Campeottos camping
Temalørdag: Campeottos camping Ferie er lig med frihed. Vi vinker farvel til hverdagen og pligterne og puster ud. Men der er stor forskel på, hvordan vi holder ferie. Nogle er til charterferie, mens andre synes at sommerhuset eller campingpladsen er det bedste sted at bruge sommeren. Og så er der dem, der drager spontant afsted på eventyr med rygsæk på. Hvilken type ferie du er til, siger noget om, hvem du er som person. Det begynder i 1920'erne med nogle bambusstænger og et par sække halm at sove på, og udvikler sig med store campingmesser, villatelte og campingvogne. For sangeren Dario Campeotto bliver campingvognen et hyggeligt og praktisk hjem på mange års sommerturneer. Han har stadig en drøm om måske en dag at rulle en tur igen, men det bliver uden hustruen Gertrud, der føler, hun har aftjent sin værnepligt som husmor på stærkt begrænset plads. Sammen med Campeotto fortæller vi Campingferiens Danmarkshistorie.

17:00  

Temalørdag: Riising og mor i Canadas vildmark
Temalørdag: Riising og mor i Canadas vildmark Jacob var drengespejder, og elsker friluftslivet. Brita, derimod, er vokset op på stenbroen, og har ikke nærmet sig et telt, siden hun var 8 år. Hvordan reagerer Brita, når Jacob inviterer hende på en ægte vildmarksoplevelse til Canadas storslåede natur? Turen går til British Columbia, hvor de skal forsøge at fange deres egen aftensmad, få et adrenalinboost i en hæsblæsende svævebane gennem trætoppene, og ikke mindst campere i det fri blandt øens 10.000 bjørne og pumaer.

17:30  

Temalørdag: Camping i Pyrenæerne
Temalørdag: Camping i Pyrenæerne I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Frankrig for at besøge en retro-campingplads.

DR3

15:25  

Gør ikke dette hjemme (5:6)
Gør ikke dette hjemme (5:6) Det er spektakulære eksperimenter, seriens to værter, Marte Hedenstad og Torfinn Borkhus, skal i gang med, og det kommer ikke til at gå stille af. I dag fylder de en vejrballon med svejsegas, og de får en gæst der fyrer sin egen nitroglycerin af. Marte og Torfinn tester det hele og ødelægger en del, for så slipper du for det! Lad det være sagt med det samme: Denne serie er fyldt med alt det, man aldrig, aldrig skal gøre derhjemme! Nordvision fra Norge.

15:55  

Line dater Norge (3:6)
Line dater Norge (3:6) Line må bryde grænser for at finde ud af, om kærligheden findes uden for hendes komfortzone. Hun besøger ekstremsportsbygden Voss, deltager i en gudstjeneste i Mandal i det sydligste Norge og dater verdens kækkeste fyr i Kristiansand.

16:25  

Når kemien passer (4:6) - Scoretricks
Når kemien passer (4:6) - Scoretricks Norsk videnskabsserie fra 2017 (Når kjemien stemmer) Er du træt af at være alene, men vælger som Jenny tit den forkerte kæreste, kan videnskaben måske hjælpe dig på vej. Jenny skal blandt syv mænd teste, om det kan lade sig gøre at lugte, smage, se og høre sig frem til kærligheden - hvis du tør stole på dine instinkter. Din næste kæreste kan blive perfekt, i hvert fald biologisk set. I dag håber Jenny at hun får det rigtig sjovt, for morsomme mænd har altid gode kort på hånden!

17:05  

Divatvillingerne (4:7)
Divatvillingerne (4:7) Norsk reportageserie fra 2017 (Vita &Wanda) De er 25, deler en lejlighed, elsker mode og går ikke af vejen for at pynte på udseendet. De har et travlt liv med glam og sjov, en hverdag med masser af arbejde, fester og rejser - og så er de tvillinger: Vita og Wanda. Forældrene kom til Norge fra Iran og pigernes opvækst i en lille landsby var ekstrem hård og har gjort dem til de mennesker, de er i dag. Vita vil have mindre bryster, og Wanda er nede over en masse had på nettet!

17:25  

Skide homo (3:5)
Skide homo (3:5) Hvorfor i alverden er det stadig svært at være bøsse! Hvorfor har folk en opfattelse af, at bøssesex bare er lak, læder og fisting? Gisle tager på sexklub, bliver chokeret over den frigjorte Ulrik, men bliver han klogere? Gisle er træt af bare at blive set som en skide homo - nu vil han have svar på nogle spørgsmål, prøve at undersøge fordomme hos sig selv og andre, opsøge steder han ellers aldrig kommer. Nordvision fra Norge.

17:50  

Ellen
Ellen 14-årige Ellen vokser op i fattigdom og forsøger at få styr på sit liv i en verden, som helst vil ignorere hende. Ellens hjemmeliv er præget af kaos. Hun bliver forsømt af sin mor og ser næsten aldrig sin far, men hun får nyt håb, da hun bliver venner med den jævnaldrende Kayla. Så møder hun den charmerende Jason... Ellen: Jessica Barden. Kayla: Yasmin Monet Prince. Jason: Joe Dempsie. Instruktion: Mahalia Belo.

DR K

15:05  

Kvit eller Dobbelt (3:10)
Kvit eller Dobbelt (3:10) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

16:05  

Kvit eller Dobbelt (4:10)
Kvit eller Dobbelt (4:10) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

17:05  

En by i provinsen (7:17)
En by i provinsen (7:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

DR Ultra

15:05  

Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (2)
Cykel Karaoke - Bastian fra MGP (2) I dette afsnit af Cykel Karaoke får Jannik besøg af Bastian... igen! Der er nemlig sket mange spændende og vilde ting for Bastian siden den første cykeltur. Bastian fortæller om sin hovedrolle i Ultra's nye serie Baseboys. Er det svært at synge opera, og vil Bastian helst spise Pizza eller Myrer? Det finder vi ud af, og selvfølgelig skal vi synge Bastians nyeste hit- 'Stormvind'. Kom i gear og tag med os på cykeltur!

15:15  

Ultra Jam - Patrick Dorgan
Ultra Jam - Patrick Dorgan I ULTRAJAM møder vi børn og unge, som er rigtig glade for at spille musik. Så glade, at de er blevet rigtig dygtige til det. Derfor vil ULTRAJAM give dem den vildeste dag i deres liv. De tror, at de skal lære Bubber at spille på deres instrument, men i virkeligheden har Bubber en kæmpe overraskelse til dem - de får nemlig lov til at være en del af deres yndlingsband for en dag

15:35  

Grizzy og lemmingerne (15)
Grizzy og lemmingerne (15)

15:40  

Grizzy og lemmingerne (16)
Grizzy og lemmingerne (16)

15:45  

Grizzy og lemmingerne (17)
Grizzy og lemmingerne (17)

15:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

16:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

16:30  

Brohave og Harding på tur - Sure tæer i ostepops (9)
Brohave og Harding på tur - Sure tæer i ostepops (9) Stemningen mellem de to værter Rasmus Brohave og Casper Harding er stadigvæk noget trykket. Casper beslutter sig derfor, at vise Joakim og Ultra, at han sagtens kan lave programmet alene. Han sætter derfor Rasmus ud af spillet midt under en optagelse til et LAN party i Ølstykke....

16:40  

Brohave og Harding på tur
Brohave og Harding på tur

16:50  

Brohave og Harding på tur - Rasmus Bar-mave (11)
Brohave og Harding på tur - Rasmus Bar-mave (11) Joakim er blevet meget glad for Casper, som han mener gør det fantastisk som vært. Rasmus føler sig udenfor og optager derfor i al hemmelighed en video, der viser alle de dårlige sider af Casper. Men videoen er groft manipuleret og taget ud af sammenhæng. Han sender videoen til Joakim og håber på, at Casper bliver fyret.

17:00  

Brohave og Harding på tur - Skræmt til døde! (12)
Brohave og Harding på tur - Skræmt til døde! (12) Da Joakim ser den hemmelige video af Casper, der opfører sig forfærdeligt over for hele holdet, beslutter han sig for at fyre Casper. Han vil dog først gøre det efter dagens optagelse, der foregår på Egeskov slot. Rasmus får straks dårlig samvittighed og fortryder, at han sendte videoen. Men, der er ingen vej tilbage...

17:15  

ZombieLars (5:13)
ZombieLars (5:13) Lars er syg, og hans mor tilkalder zombielægen

17:30  

ZombieLars (6:13)
ZombieLars (6:13) Der dukker en ny levende død op i Bekkebakken. Der bliver gang i den, da Frederik bestemmer sig for at snyde fremmedhaderne på benzintanken

17:45  

ZombieLars (7:13)
ZombieLars (7:13) Roberts far skal optræde i Bekkebakken, og gruppen samles for at tage til koncerten

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (11)
Chuggington (11)

15:10  

Chuggington (12)
Chuggington (12)

15:20  

Rita og Krokodille - Nat
Rita og Krokodille - Nat Månen, stjernerne og planeterne er en anden verden end vores. Mon der bor nogen derude? Nogen som er anderledes end os? Måske er de grønne? Som Krokodille! Eller måske er der nogen præcis som os? En rum Rita og en rum Krokodille! Det tager Rita og Krokodille på en fantasifuld rumrejse for at finde ud af.

15:25  

Gurli Gris II (23)
Gurli Gris II (23) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (30)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (30) Marianspejlet

15:45  

Junglebogen (8)
Junglebogen (8) Beretningen om Kæmpeklo.

15:55  

Pyjamasheltene (46)
Pyjamasheltene (46)

16:10  

Dora udforskeren (24)
Dora udforskeren (24)

16:35  

Paw Patrol III (22)
Paw Patrol III (22)

17:00  

Stop! (5)
Stop! (5) Klara er virkelig sulten, men far har lavet sin ulækre oksekødsstuvning. Klara vil hellere have en rigtig god sandwich, men far bevogter køleskabet.

17:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (5)
Flaskepost fra Stillehavet II (5) Budi Budi Den næste ø, vi kommer til, hedder Budi Budi. Det er en vulkan, som er sunket i havet. Hvis havet stiger, så har menneskene her ikke noget sted at bo. Vi møder også en papegøje, som hedder Ziggy Man

17:15  

Flaskepost fra Stillehavet II (6)
Flaskepost fra Stillehavet II (6) Den perfekte strand Vi er kommet til Salomon øerne, og finder en helt uberørt strand. Eller er den måske ikke uberørt? Hvad sker der med plast, når det havner i havet?

17:30  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

17:45  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:50  

AftenTour 2018: 14. etape. Saint-Paul-Trois-Châteaux - Mende
AftenTour 2018: 14. etape. Saint-Paul-Trois-Châteaux - Mende Efter fredagens flade etape skal Tour de France-feltet igen ud i hårdere og mere kuperet terræn i Massif Central, hvor der er fine muligheder for udbrud. Afslutningen med den tre km lange opkørsel til Côte de la Croix Neuve med en stignings-procent på 10 - enkelte steder helt op til 18 % - inden de sidste halvanden km til målstregen kan blive mindeværdig. Som da Laurent Jalabert stak af på Bastilledagen i 1995 og kørte alene over målstregen i Mende efter et imponerende soloridt. Der er masser af højdepunkter, reportager og reaktioner fra etapen i AftenTour. Vært: Søren Reedtz

19:15  

Gintberg på Kanten - DR
Gintberg på Kanten - DR I anledning af statsradiofoniens 90års fødselsdag kigger Jan Gintberg ind bag kulisserne hos DR. Her kigger han rundt i medieinstitutionens mørke afkroge, hvor han blandt andre møder brandmænd uden vand, en sortseer med tømmermænd, en piberygende tv-kendis og en generaldirektør med privat parkering. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for dem, han har mødt, i jagten på den licensbetalte selvironi og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

20:00  

Rejseholdet (14)
Rejseholdet (14) Da nogle lokale betjente er ude på en rutineopgave, i et område med mange indvandrerfamilier, bliver de opsøgt af en skrækslagen ung pige. I pigens lejlighed venter en tragedie, og en rystende tilståelse. Det ligner et opgør i forbindelse med et tvangsægteskab - men er det hele sandheden? For Fischer byder opgaven på et fristende gensyn, mens en overraskelse venter Ingrid derhjemme. Gaby og Johnny værner om deres hemmelighed, og han har held til at hjælpe med efterforskningen. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Christine la Cour, Ole Ernst, Benedikte Hansen, Lisbet Lundquist, Lotte Bergstrøm, Arman Mehakovic, Yüksel Isik, Elife Ceper, Samy Andersen, Malene Melsen, Tine Miehe-Renard, Lykke Sand Michelsen, Sebastian V. Ottensten m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm, Iben Gylling og Peter Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Henriette Drejer. Musik: Jacob Groth. Sendt første gang 08.04.01

DR2

18:00  

Morten Messerschmidt - tilbage til Frederikssund
Morten Messerschmidt - tilbage til Frederikssund Dansk reportage fra 2016 Den kontroversielle politiker Morten Messerschmidt har sagt ja til at rejse tilbage til sin barndom og møde dem, der har formet ham på godt og ondt. Det bliver blandt andet til historien om at møde sin far uden at vide, hvem han er. Om at være et anderledes barn med forkærlighed for opera og frimærker. Og om langsomt at lære at slippe den kontrol, som har været et overlevelsesredskab i en omtumlet barndom. Mens Morten besøger familie og venner fra fortiden, bliver der lavet en fest for dem, han møder. En fest som slutter med en overraskelse lige efter Mortens hoved. Værter: Gitte Løkkegaard og Carsten Reinholdt Sendt første gang 09.01.2016

20:00  

Temalørdag: Gourmet i vildmarken
Temalørdag: Gourmet i vildmarken Dansk dokumentar fra 2016 Sådan overlever du hvis civilisationen bryder sammen. Du skal være parat til at spise ristede dådyrøjne, strandkål, bænkebidere og tang. Fire specialister tager tre dage på en ø uden mad og drikke. Alt hvad de spiser og drikker finder de i naturen. Men de skal ikke bare overleve, de skal overleve med stil. Holdet består af madsamler Thomas Laursen der til dagligt leverer myrer og vilde planter til Noma. Jæger David Pedersen skyder vildtet. Eventyren Louise Holm Christensen bygger lejren og gourmetkokken Torsten Schmidt kreerer den ultimative vildmarksmenu. Hvor lækkert kan det blive når alt indsamles, skydes og tilberedes i den vilde danske natur?

20:55  

Temalørdag: Storrygeren - det oser af multe
Temalørdag: Storrygeren - det oser af multe Det er juli måned, og solen skinner ned over Nyhavn midt i København. Denne gang er de to venner, kokken Jan Gildam og lystfiskeren Gordon P. Henriksen, rykket ind til byen for at prøve disciplinen "streetfishing". Gordon har nemlig fået en helt særlig tilladelse til at fiske efter multer midt i Nyhavn blandt fadølshaner og turister. Men multen regnes for en af de sværeste fisk at fange overhovedet, så det bliver bestemt ikke let. Og der er meget på spil. For med den særlige tilladelse til fiskeriet i Nyhavn, som ellers er ulovligt, er der kun denne ene chance. Og får de ikke noget på krogen, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren og købe en multe. Jan har nemlig store planer med en spand og en avishat, til rygningen. Sendt første gang 26.08.12

DR3

19:00  

X Games Minneapolis: Skateboard Street, Skateboard Park og M
X Games Minneapolis: Skateboard Street, Skateboard Park og M

DR K

18:00  

En by i provinsen (8:17)
En by i provinsen (8:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

18:50  

Huset på Christianshavn (57)
Huset på Christianshavn (57) "Børn af sol og sommer" Manuskript: Lise Sandager og Henning Bahs. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Jes Holtsø og Lisbet Lundquist. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1975

19:20  

Huset på Christianshavn (58)
Huset på Christianshavn (58) "Kærlighedens pris" Manuskript: Vibeke Steinthal og Henning Bahs. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. I øvrigt medvirker: Karen Lykkehus, Ole Monty og Ejner Federspiel. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 26. april 1975.

19:50  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager komponist og forfatter Sigurd Barrett fat på salmen "Spænd over os dit himmelsejl".

19:56  

Dagens Sang: Jeg ser de bøgelyse øer
Dagens Sang: Jeg ser de bøgelyse øer - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Effie Gray
Effie Gray I Victoriatidens England gifter den 19-årig Effie Gray sig med den berømte kunstkritiker og historiker John Ruskin. Desværre har Ruskin kun øje for sit arbejde, ikke for Effie, og ægteskabet bliver aldrig fuldbyrdet. Den ensomme, fortvivlede Effie søger trøst hos maleren John Everett Millais, hendes mands protege. Efterhånden finder hun mod til at sætte sig op mod tidens normer og søge om at få sit ægteskab opløst. Effie Gray: Dakota Fanning. John Ruskin: Greg Wise. Lady Eastlake: Emma Thompson. Instruktion: Richard Laxton.

DR Ultra

18:00  

ZombieLars (8:13)
ZombieLars (8:13) Koncerten går ikke helt som planlagt, og Robert må tage et opgør med sin far

18:15  

Kampen (14)
Kampen (14) Kampen for at slå op.

18:25  

Riisings flotte talkshow I (10)
Riisings flotte talkshow I (10) I det foreløbigt sidste flotte talkshow i serien går Jacob Riising denne aften helt amok i flothed. Det eksalterede børnepublikum kan nærmest ikke få luft af begejstring, når de to flotte tv-værter Signe Lindkvist og Joakim Ingversen kommer på besøg til løs snak og dramatiske konkurrencer. Joakim får flere lejligheder til at bevise, at han ikke er så dårlig en taber, som han selv påstår, men eftersom både Jacob og Signe snyder så det driver, uanset om det drejer sig om stiletforhindringsbane eller ninjaleg, er det svært for Joakim at forblive rolig.

19:00  

KreaKampen - TEGN: Helte på papiret (2:3)
KreaKampen - TEGN: Helte på papiret (2:3) Sofie står igen klar til at byde vores fire tegne-glade deltagere velkommen til deres anden dag i Kreakampen, hvor pistolen er ladt med papir, blyanter og masser af tuscher. Deltagerne kæmper om at imponere coach og dommer Jan Kjær allermest, og denne gang er det Jan, der stiller dagens udfordring - nu skal der nemlig dystes i noget, han er rigtig god til - men kan deltagerne finde ud af det?

19:30  

Ultras Sorte Kageshow II - Minecraft special (1)
Ultras Sorte Kageshow II - Minecraft special (1) Velkommen til Ultras Sorte Kageshow ... i Minecraft! Nikolaj Stockholm og Micki inviterer fire unger ind i MINECRAFT, slukker lyset og beder dem om at bygge det flotteste Minecraft-mesterværk i mørke.

19:45  

Ultras Sorte Kageshow II - Minecraft special (2)
Ultras Sorte Kageshow II - Minecraft special (2)

20:00  

Brevet til Momo
Brevet til Momo I tegnefilmen 'Brevet til Momo' flytter den unge pige Momo fra Tokyo til den afsides ø Shio sammen med sin mor. Med sig har hun et ufærdigt brev, hendes afdøde far begyndte at skrive, men aldrig nåede at færdiggøre. Momo udforsker sit nye hjem og forsøger at lære de nye omgivelser at kende. Men det varer ikke længe før der begynder at ske mærkelige ting omkring hende. Små ting begynder at forsvinde, og Momo hører en underlig rumlen fra loftet, før moren tager på arbejde om morgenen. Snart viser det sig, at tre åndelige væsener bor i Momos hus, og at de tilsammen kan løse mysteriet om faderens brev.

DR Ramasjang

18:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

18:30  

Pippi på de 7 have
Pippi på de 7 have Pippis far sender besked om, at han er taget til fange af sørøvere på en tropeø. Pippi, Tommy og Annika tager afsted for at redde ham - flyvende i Pippis store seng! Svensk spillefilm fra 1969 over Astrid Lindgrens klassiske børnebog Instruktion: Olle Hellbom Medvirkende: Inger Nilsson, Beppe Wolgers, Per Sundberg, Maria Persson

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:20  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XII (4)
Kriminalkommissær Barnaby XII (4) "Bristen". Midsomers sportsvognsentusiaster og medlemmerne af den lokale cykelklub er ikke de bedste venner. Cyklisterne mener, at bilisterne kører hensynsløst. Måske er det derfor, at en ukendt gerningsmand er begyndt at overhælde områdets sportsvogne med lim og maling? Mens Barnaby leder efter den skyldige, bliver en cyklist dræbt af en flugtbilist. Skyldes det den verserende strid? Eller er der et helt andet motiv for forbrydelsen? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce: Jane Wymark. Instruktion: Richard Holthouse.

22:35  

Vera: Tidevandet vender
Vera: Tidevandet vender En ung kvinde omkommer, da en ferielejr ved kysten raseres af en voldsom brand. Det bliver en sag for den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope. Hvem var den unge kvinde? Var branden en ulykke - eller mord? Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

21:25  

Temalørdag: Den store grillfest
Temalørdag: Den store grillfest Jan Elhøj udforsker Grill-Danmark i aftenens tema: Den store grillfest. Danmark er det land, som har flest grills per indbygger. Vi elsker det. Grillen fører maden tilbage til den allerførste form for tilberedning: Ind i bålet med det! I parcelhuset kommer vi ikke tættere på vores indre urmand, end når vi står ved grillen. Danmark er blevet en nation af grillere, men vi har stadig meget at lære. I aftenens tema er vi med til DM i grill, og vi besøger Danmarks største grillnørder, ser de vildeste grills, og er med når Jan Elhøj besøger sin gamle ven Simon Jul, der viser os magien, som opstår, når mad møder ild.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Løftet (1:3) - Diplomatsønnen og dobbeltmordet
Løftet (1:3) - Diplomatsønnen og dobbeltmordet Den tyske diplomatsøn Jens Söring forelsker sig i den velhavende Elisabeth Haysom under deres uddannelse på University of Virginia i 1984. I 1985 bliver Haysoms forældre fundet myrdet. Söring tilstår, men påstår efterfølgende, at han var uskyldig og gjorde det af kærlighed for at redde sin elskede fra den elektriske stol. I 1990 bliver han dømt for dobbeltmordet. Igennem breve, interviews og videoklip vækker dokumentaren sagen til live igen og sætter spørgsmålstegn ved retssagens udfald.

DR3
DR K

21:45  

Meghan Markle - Nye tider i det engelske kongehus
Meghan Markle - Nye tider i det engelske kongehus Når Megan Markle den 19. maj gifter sig med prins Harry, følger hun i fodsporene på en række usædvanlige, amerikanske kvinder, der har krydset Atlanten for at gifte sig med europæiske kongelige. Rita Hayworth blev gift med Aly Khan og Grace Kelly med fyrst Rainier af Monaco. Som Wallis Simpson, for hvis skyld Edward VII opgav sin trone, er Megan Markle fraskilt. Men dette ægteskab viser, at den britiske kongefamilie har ændret holdning til klasse, etnisk baggrund og tolerance og intolerance.

22:30  

An Education
An Education London, 1961. Jenny på 16 er køn, begavet og ivrig efter at blive voksen. Da den dobbelt så gamle David begynder at gøre kur til hende, griber Jenny chancen for at smage på voksenlivet. David er sød og sofistikeret, og snart står den på klassiske koncerter, kunstauktioner og restaurantbesøg. Det hele er næsten for godt til at være sandt, og det er det måske også. Jenny: Carey Mulligan. David: Peter Sarsgaard. Jack: Alfred Molina. Instruktion: Lone Scherfig.

DR Ultra

21:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:10  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Idealisten
Idealisten Spændingsfilm om et af de mest hemmeligholdte kapitler i det 20. århundredes danmarkshistorie. Under den kolde krig i 1968 styrter et amerikansk B-52 bombefly, lastet med fire brintbomber, ned ved den amerikanske militærbase i Thule, Grønland. Både den danske og amerikanske regering meddeler, at ulykken er under kontrol, hvorefter et stort antal danske arbejdere indsættes i en gigantisk oprydningsaktion. 20 år senere opsøges den unge radio journalist, Poul Brink, af en tidligere thulearbejder, der hævder, at de mystiske og dødelige sygdomme, hans kolleger nu dør af, skyldes oprydningsarbejdet. Brink efterforsker historien, men mødes af en mur af tavshed. Medvirkende: Peter Plaugborg, Søren Malling, Thomas Bo Larsen m.fl. Manuskript: Lars K. Andersen m.fl. Instruktion: Christina Rosendahl. Fotograf: Laust Trier Mørk. Scenograf: Nikolaj Danielsen. Stills: Christian Geisnæs. Musik: Jonas Struck. Produktion: Toolbox Film i samarbejde med bl.a. DR.

01:55  

You and me forever
You and me forever Laura og Christine er begge 16 år og bedste veninder. Det har de altid været. Men da de møder den mystiske og spændene Maria, tager venskabet en intens drejning. For Laura bliver det et møde, der vender op og ned på den verden hun troede hun kendte. De tre piger fortæller os en historie om venner og fjender, om sårbarhed og vildskab og om kærlighed og sex. Filmen er uegnet for mindre børn. Medvirkende: Julie Brochorst Andersen, Frederikke Dahl Hansen, Emilie Kruse, Benjamin Wandschneider m.fl. Manuskript og instruktion: Kaspar Munk. Foto: Søren Bay. Scenograf: Louise Lønborg. Musik: Sara Savery. Produktion: Nimbus Film i samarbejde med bl.a. DR.

03:15  

Strømerne fra Liverpool (5:12)
Strømerne fra Liverpool (5:12) En prostitueret findes myrdet. Mistanken falder på hendes kæreste, der er heroinmisbruger. Det bliver en sag for makkerparret de Pauli og Callaghan, der dog også har andre ting at slås med. Begge har nemlig bøvl med kærlighedslivet, og det kan være svært at lade være med at tage problemerne med på arbejde.

DR2

00:00  

Løftet (2:3) - Tilståelse og bedrag
Løftet (2:3) - Tilståelse og bedrag Den tyske diplomatsøn Jens Söring forelsker sig i den velhavende Elisabeth Haysom under deres uddannelse på University of Virginia i 1984. I 1990 bliver Söring dømt for dobbeltmordet på sin kærestes forældre fem år tidligere. Haysom selv bliver dømt for medvirken. Söring tilstår først, men forklarer efterfølgende, at han handlede af kærlighed til sin elskede og troede, at han var beskyttet af sin fars diplomatstatus. Men hvad skete der i virkeligheden den aften?

00:55  

Løftet (3:3) - 30 år bag tremmer
Løftet (3:3) - 30 år bag tremmer Den tyske diplomatsøn Jens Söring forelsker sig i den velhavende Elisabeth Haysom under deres uddannelse på University of Virginia i 1984. I 1985 bliver Haysoms forældre fundet myrdet, og Söring tilstår, men påstår efterfølgende, at han var uskyldig og gjorde det af kærlighed for at redde sin elskede fra den elektriske stol. Dokumentaren præsenterer her nye vidner og blodprøver, der er med til at sætte spørgsmålstegn ved retssagens udfald.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:00  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Supersprinteren Usain Bolt aflægger visit hos Graham Norton sammen med Hollywoodstjernen Channing Tatum og komikeren Rob Brydon. Det samme gør komikeren Jennifer Saunders og hendes datter, skuespilleren Beattie Edmondson. Florence and the Machine står for aftenens musikalske indslag.

01:00  

X Games Minneapolis: BMX Dirt, Moto X Best Whip og Trick og
X Games Minneapolis: BMX Dirt, Moto X Best Whip og Trick og

DR K

00:05  

Henry og June
Henry og June I Paris i 1931 møder den unge Anaïs Nin den fattige og ubændige Henry Miller. Deres erotiske betagelse af hinanden får et yderligere pift, da Henrys vellystige hustru June ankommer, og det udvikler sig til en hed trekant. Henry Miller: Fred Ward. June Miller: Uma Thurman. Anaïs Nin: Maria de Medeiros. Instruktion: Philip Kaufman.

02:15  

Gensyn med Kim Larsen
Gensyn med Kim Larsen Kim Larsen hyldes og portrætteres gennem en række af klip fra DR's arkiver. Per Pallesen er vært og præsenterer programmets hovedperson.

03:05  

Anne og Poul
Anne og Poul TV-spil af Leif Panduro fra 1975. Sagføreren Paul kan godt mærke, at hans kone Anne har funder sig en kæreste, men han siger ikke noget - ikke før hun siger noget. En ægteskabskrise som så mange andre bliver pludselig til et drama af dimensioner. Paul: Frits Helmuth Anne: Lane Lind Øvrige medvirkende: Birgit Conradi, Holger Munk, Ebbe Rode, Karen Berg, Lisbeth Lundqvist, Jørgen Buckhøj, Karen Lykkehus, Torben Jetsmark, Preben Lerdorff Rye, Berthe Qvistgaard, Inger Bagger, John Hahn-Petersen, Fritz Brun, Helle Sihm, Benny Juhlin, Hanne Jørna Jensen. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt

DR Ultra

01:55  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:50  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HILLEROED.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0721212252